Üç golün hatırası, Gekas'ın forması

Stinko

Kayıtlı Üye
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Samsunspor'a 3-1 yenilirken maç sonunda ilginç bir an yaşandı.

Karşılaşmada üç gol atarak takımına galibiyeti kazandıran Gekas, maçın sonrasında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile forma değiştirdi. Böylece Gekas, üç gol attığı kaleci Volkan'ın formasına sahip olurken Volkan da lig tarihinde çıktığı 200. maçında üç gol birden yediği Yunanistanlı golcü oyuncu Gekas'ın formasını alarak soyunma odasına gitti.

VOLKAN DEMİREL: "SİNİRDEN GÜLÜYORUM"
Öte yandan Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel maçın ardından şunları söyledi:

"Aslında söylenecek bir şey yok. Güldüğüme bakmayın. Sinirden gülüyorum. Puan kaybetmemiz gerekiyordu. Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle liderliğe ortak olacağımız bir maçtı. Şampiyon olabilmemiz için daha iyi mücadele etmeli ve oynamalıyız. Samsunspor bizden daha iyiydi. Golü de erken bulduk ama gelen bir penaltıyla beraberliği buldular. Penaltı doğru bir karardı. İkinci yarıda Samsunspor baskılı oynadı. Aslında bizim baskılı oynamamız gerekiyordu.

Samsunspor'u tebrik ediyorum. Eğer şampiyonluğu istiyorsak, daha iyi oynamalı, daha iyi mücadele etmeli, daha iyi konsantre olmalıyız."

---> Üç golün hatırası, Gekas'ın forması

Gekas Benim Panathinaikos Yıllarından Beri Beğenerek Takip Ettiğim İyi Bir Golcü.. Daha Sonra Bochum'a Kiralık Gidip Orada da Başarılı Olunca Bayer Leverkusen'in Yolunu Tutmuştu. İlk Sezonunda Genel Olarak İyi Bir Performans Ortaya Koymuştu Ama Daha Sonra Bazı Sakatlıklar Yaşadı Ve Çeşitli Takımlarda Kiralık Oynadı.. Yunanistan Milli Takımında da İyi Bir Grafik Çizdiğini Rahatlıkla Söyleyebiliriz.. Gittiği Her Takımda İş Yapacak Bir Golcü Kendisi.. Umarım Gollerine Devam Eder, Severim Gekas'ı :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri