тυαηα
Bayan Üye
selam ! Ben yeni üyeniz Tuana
Tam adım Defne Tuana Wenderseng.
168 boyunda,kahverengi saçlı,mavi gözlü(yalan değil ) maalesef anadolu lisesi öğrencisi D),gözlüklü ama inek olmayan,hayatı takmayan bir eğlence düşkünüyüm
Annem Türk,Babam Alman bu yüzden garip bi soyadım var
Türkiye'de doğdum ve burda yaşıyorum bu yüzden yabancı muamelesi görmek istemiyorum
çok meraklıyım (kahretsin en kötü özelliğim )
söylediğim gibi eğlenmeyi çok seviyorum
inatçıymışım (bazıları öyle diyo )
Maalesef Kayra'nın kapı komşusuyum
hobilerime gelinceeee
şiir yazmayı çok severim,hayal kurmakta üstüme kimseyi tanımam ,macera kitapları ve fantastik öyküler ilgimi çeker,genellkle sinemaya gitmkten hoşlanırım,gece yürüyüşlerine bayılırım,rap müzik hayranıyım ama son zamanlarda takip edemedim.
fobileeeerrr
tek fobim yanlış anlaşılmaktır
takım tutmuyorum
maçları bi türlü sevemedim
burçlara inanmam ama burcum ikizler
erkek arkadaşım yok,olmasını da istemiyorum
tam bi meleğim dersem yalan olur ama çok fazla şeytan da sayılmam
hayatımın anlatılcak kadar ilginç olduğunu sanmıyorum sadece biraz tehlikeli,değişik,macera dolu
neyse benden bu kadar
hepiniz hoşçakaln
Tam adım Defne Tuana Wenderseng.
168 boyunda,kahverengi saçlı,mavi gözlü(yalan değil ) maalesef anadolu lisesi öğrencisi D),gözlüklü ama inek olmayan,hayatı takmayan bir eğlence düşkünüyüm
Annem Türk,Babam Alman bu yüzden garip bi soyadım var
Türkiye'de doğdum ve burda yaşıyorum bu yüzden yabancı muamelesi görmek istemiyorum
çok meraklıyım (kahretsin en kötü özelliğim )
söylediğim gibi eğlenmeyi çok seviyorum
inatçıymışım (bazıları öyle diyo )
Maalesef Kayra'nın kapı komşusuyum
hobilerime gelinceeee
şiir yazmayı çok severim,hayal kurmakta üstüme kimseyi tanımam ,macera kitapları ve fantastik öyküler ilgimi çeker,genellkle sinemaya gitmkten hoşlanırım,gece yürüyüşlerine bayılırım,rap müzik hayranıyım ama son zamanlarda takip edemedim.
fobileeeerrr
tek fobim yanlış anlaşılmaktır
takım tutmuyorum
maçları bi türlü sevemedim
burçlara inanmam ama burcum ikizler
erkek arkadaşım yok,olmasını da istemiyorum
tam bi meleğim dersem yalan olur ama çok fazla şeytan da sayılmam
hayatımın anlatılcak kadar ilginç olduğunu sanmıyorum sadece biraz tehlikeli,değişik,macera dolu
neyse benden bu kadar
hepiniz hoşçakaln