Twitter'da alacak verecek kavgası

MaestrΘ

Kayıtlı Üye
Senarist Gani Müjde’nin yılbaşı gecesi zehir oldu. Müjde’nin senaryosunu yazdığı ve reytingleri kötü olduğu için yayından kalkan Deli Saraylı dizisinin Funda Gündüz adlı çalışanı, diziden alacaklarını alamadığı için Gani Müjde’ye Twitter’da beddua yağdırdı. Gündüz, Gani Müjde’ye “Sevgili Gani Müjde bu bir açık twit’tir!! .. Biten Deli Saraylı dizisinin set işçileri ne zaman ‘hakları’ olan ödemeyi alabilecek yapımcılarına sorabilir misiniz? Yılbaşına viskilerini yudumlayarak girecek olan yapımcılara ve siz senaristine naçizane hakkımı helal etmiyorum. Tutmamış bir dizi olabilir ama bu o dizi için ailelerinden uzakta ‘köpek’ gibi çalışan set işçilerine bedel ödettirmeyi gerektirmez. Eğer bu akşam Noel partisinde çocuklarınızla hediyeler eşliğinde şen kahkahalar atacaksanız bir kez daha düşünün derim. Sadece kendi haklarınızı değil mağdur insanların da haklarını savunsanız, buradan tepkinizi dile getirseniz ne olur?” diye twit yazdı.

Yılbaşı gecesi gelen bu tepkiyle şoke olan Gani Müjde de “Benim de alacağım var. Ben de bu twit’imi sana helal etmiyorum... Yapımcı ben değilim ki bana ne höykürüyorsun akşam akşam. Yapımcı Süreç Film. Git onlarla konuş. Yanlış yere tepki verme. Ben bu konuyu onlara iletirim hepsi o kadar” diyerek cevap verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri