Twitter Sallanıyor ! Stochun içine Sabri Kaçmış !

Mastor

Kayıtlı Üye
Spor Toto Süper Lig 26. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Karabükspor'a 2-1 mağlup olarak dış sahadaki kötü performansını sürdürdü.

İlk yarının son dakikasında Miroslav Stoch'un kendi ceza sahasında gönderdiği topun Cernat'a asist olması twitter'da alay konusu oldu.

Fenerbahçe savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topta Stoch kendi kalesine doğru ters bir pas atınca Cernat bir anda kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Başarılı futbolcu bekletmeden vuruşunu yaptı ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

İşte twitter'da Miroslav Stoch için yapılan yorumlar...

@15MilanBarosGs: "Stoch şike yapmış olabilir!"

@Semih_Delbes: "Stoch,Yobo ve Selçuk'un içine Sabri kaçmış! :)"

@SKarakocc: "Stoch, Cernat'a Asist Yaptı. Yobo, "Ofsayt" Dedi. Selçuk, Son Topu Kucakladı. Birini Sabri Yapsa, İlkokul Esprilerinin Önü Alınamazdı."

@_Burak1905: "Miroslav Stoch her maçta şike yapılmaz o gol pası neydi öyle ya?"

@ismailsulemiss: "Miroslav Stoch son haftalardaki çıkışını bu akşam yaptığı asistle sürdürdü!"

@ugurcankaracor: "Haftalardır başarılı bir performans sergileyen miroslav stoch bugünkü asistiyle gücüne güç katmaya devam ediyor"

@HallaaLuyaa: "Miroslav Stoch bugnde harika asisti mactan sonra cok konusulack gibi oyunu ise kendi gibi zipir ;)) Allah canini almasin stoch ne guldum ya"

@suAtyigitogLu: "Miroslav Stoch'un 60. dk'ya kadar ki istatistikleri: 1 asist, 2 top kapma- 6 top kaybetme, 4 tane amaçsız depar, 8 tane hatalı pas."

@bulutgokk: "Miroslav Stoch, Lincoln ve Barış Özbek'ten sonra en iyi no look pass atan oyuncu."

@canyekta: "Miroslav stoch'tan cernat'a guzel asist. Yalniz cidden Cernat guzel yazdi"

@Feyyaz_Balikci: "Stoch müthiş asist."

@cenxanan: "Tesekkurler Stoch!"

@KubilayKula: "Stoch: "Cernat araya o kadar iyi kaçmıştı ki ara pasını vermek zorunda kaldım."

@sercankaraman2: "Kızlara ofsaytı falan anlatırsın o kolay ama stoch'un cernat'a asist yapmasını anlatabilecek kimse tanımıyorum."

@maktarma: "Stoch muhteşemsin, assistin de senin gibiydi, hep böyle horoz kafa"

@TwittBaris: "Stoch un Cernat a verdiği pas %100 ofsayt :)"
 
---> Twitter Sallanıyor ! Stochun içine Sabri Kaçmış !

@sercankaraman2: "Kızlara ofsaytı falan anlatırsın o kolay ama stoch'un cernat'a asist yapmasını anlatabilecek kimse tanımıyorum."

Bu çok güzel. (;
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst