` Feyza ~
Bayan Üye
` Feyza ~
edıt
merhabalar öncelikle.
9 Eylül ı999 tarihinde dogmusum ben
dogmama henüz az kalmısken bir deprem olmus. ı7 agustos depremi. Söyle ; Allah beni korumus olacak ki o gece herkes büyük bir sarsıntı hıssetmesıne ragmen annemler hic bir sarsıntı duymamıslar. Alt katta babannemler oturur. Onların dolapları yıkılmıs. ama burda annem bana sampuan almıs ve o gece televizyonun üstünde unutmus. eger bir sarsıntı olsaydı o sampuan devrilirmis. ama devrilmemis. herneyse
muzik dinlemekten, kitap okumaktan , test cözmekten ve aksamın köründe hocalarimi rahatsiz etmekten hoslanirim.
sasırma be .p Dogrulari söylüyorum. Gecenin 11'inde sosyalciyi ariyorum ve aramizda bu diyalog geciyor;
+ Hocam napiyosunuz?
- TV izliyoruz beraber Feyza, gecenin bu saatinde hayırdır ?
+ Çünkü ben hala Sosyal çalışıyorum ! xD
evet, gıcıgımdır ben
tuttugum takim besiktas.
*
ailede 5 kisiyiz biz. annem, babam, ben ve 2 tane erkek kardesim
kuzenlerim 9 tane.
Teki face'de fame p Ne fame'si be m.l m.l xD
Teki benim herseyiiiim ~ *
muhammet'im. :R
devam edecegim ~
merhabalar öncelikle.
9 Eylül ı999 tarihinde dogmusum ben
dogmama henüz az kalmısken bir deprem olmus. ı7 agustos depremi. Söyle ; Allah beni korumus olacak ki o gece herkes büyük bir sarsıntı hıssetmesıne ragmen annemler hic bir sarsıntı duymamıslar. Alt katta babannemler oturur. Onların dolapları yıkılmıs. ama burda annem bana sampuan almıs ve o gece televizyonun üstünde unutmus. eger bir sarsıntı olsaydı o sampuan devrilirmis. ama devrilmemis. herneyse
muzik dinlemekten, kitap okumaktan , test cözmekten ve aksamın köründe hocalarimi rahatsiz etmekten hoslanirim.
sasırma be .p Dogrulari söylüyorum. Gecenin 11'inde sosyalciyi ariyorum ve aramizda bu diyalog geciyor;
+ Hocam napiyosunuz?
- TV izliyoruz beraber Feyza, gecenin bu saatinde hayırdır ?
+ Çünkü ben hala Sosyal çalışıyorum ! xD
evet, gıcıgımdır ben
tuttugum takim besiktas.
*
ailede 5 kisiyiz biz. annem, babam, ben ve 2 tane erkek kardesim
kuzenlerim 9 tane.
Teki face'de fame p Ne fame'si be m.l m.l xD
Teki benim herseyiiiim ~ *
muhammet'im. :R
devam edecegim ~
Son düzenleme: