Tv dizilerindeki sevişme sahneleri şifreli mi olsun ?

Tv dizilerindeki sevişme sahneleri şifreli mi olsun ?

• Evet , kesinlikle şifrelendirilmeli

Oy: 2 20.0%
  • Hiç gerek yok rahatsız değilim .

Oy: 4 40.0%
  • Dizi izlemem zaten

Oy: 3 30.0%
  • Diğer . ( belirtiniz )

Oy: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
---> Tv dizilerindeki sevişme sahneleri şifreli mi olsun ?

Seyretmek istemeyen seyretmesin. Sonuçta kimse kimseyi zorla dizi izlesin diye tv başına oturtmuyor. Aslında pekte umrumda değil, çünkü dizi izlemiyorum. Ama sevişme sahneleri şifrelenecekse çatışma sahneleride şifrelensin, içinde alkol olan sahnelerde şifrelensin.
Örf ve adetlerimiz dizilerdeki sevişme sahneleri ile bozulacaksa, bırakalım bozuk kalsın. ;)

problem orda değil izleyen çocuklarda bence kaldırılması gerekir bakın SEVİŞME öpüşme diye algılayanlar olucaktır SEVİŞME kaldırılsın evet..

Cine5 biLe adam oLdu :D kapansın acılsın fark etmez aile bireylerının bılecegı iş :)

problem orda değil izleyen çocuklarda bence kaldırılması gerekir bakın SEVİŞME öpüşme diye algılayanlar olucaktır SEVİŞME kaldırılsın evet..

Arkadaşım bende diyorum ya sevişme kaldırılacaksa ya da şifrelenecekse artık her ne deniyorsa çocuklara kötü örnek olacak tüm sahneler şifrelenmeli. Çocuklar saatlerce dışarıda kalıyorda küfürün haddi hesabını bilmiyorlar.

Bu arada arkadaşım laflarımı lütfen kişisel algılama tüm sorunlar çözülmüş gibi böyle bir sorunun gündeme getirilmesine karşıyım ben.
Kadın ve aileden sorumlu devlet bakanı bence önce kadına olan şiddeti ele alsın. ;)

Son düzenleme:

tüm izleyici kitlesi diyorlar sevişme sahnesi koyuyorlar ve bunu 5 yaşındaki cocuk izliyor sonra başlıyor oyuncak bebeklerini öpüştürmeye kesinlikle kaldırılmalı:91:

Acık Sahnelerin Kapatılması Lazım Tabiki

Ancak

Ankaranın Göbegine Gittigimizde

Sokağın Ortasında Kimseyi Aldırmadan Dudak Dudağa Öpüşen Gençlerimiz var.

Buna Tabiki Kimse Karışmaz Ama

Artık Öpüşmeyi Bilmeyen İnsan Yok Dencek Kadar Azdır..

Evet , kesinlikle şifrelendirilmeli

Seyretmek istemeyen seyretmesin. Sonuçta kimse kimseyi zorla dizi izlesin diye tv başına oturtmuyor. Aslında pekte umrumda değil, çünkü dizi izlemiyorum. Ama sevişme sahneleri şifrelenecekse çatışma sahneleride şifrelensin, içinde alkol olan sahnelerde şifrelensin.
Örf ve adetlerimiz dizilerdeki sevişme sahneleri ile bozulacaksa, bırakalım bozuk kalsın. ;)

Kısmen katılmaktayım bu arkadaşıma.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri