Tv.Dizileri Ahlak Bozuyor mu?

Tv.Dizileri Ahlak Bozuyor mu?

• Evet

Oy: 6 66.7%
  • Hayır

Oy: 1 11.1%
  • Diğer ( Belirtiniz. )

Oy: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9
---> Tv.Dizileri Ahlak Bozuyor mu?

evet

bugune kadar ornek alinabilecek diziler gormedim.

ha saman yolu vs. dizi koyuyor, ama ordaki dizilere daha ayri bir sinir oluyorum. iyi rolde oynatiyorlar goyagi, ( iyilik ve aptalligi karistiriyorlar) cok uyuz oldugum sahneler oluyor. aptallik derecesi oluyor

izledigim filimlerde, basrollerin, yada iyi rollerde oynayan kisilerin mahsum ayaginda aptal olmasina dayanamiyorum (izlemiyrum) mesela sey cok hosuma gitmisti, hanimin ciftliginde ozgu namal. (gullu) oda basroldu ama disliydi. oyle basrollerinin oldugu dizilere bakmasini seviyorum.
oyle uyuz, sumsuk oldularmi sinir oluyorum..

:D

sonunda dizi elestirim biktikten sonra, hayir ornek olmuyor diyebilirim :D

Benim ahlağımı bozan dizi olmadı şuan'a kadar.

Hoş, 2 ya da 3 dizi takip ediyorum yılda, o da vakit bulabilirsem.

Ama bazı diziler, toplumun ya da bazı bireylerin ahlaklarını kötü yönde etkileyebilir...

İzlemeyecek ve izlettirmeyeceksin.

277 tane dizi varmış şuan. Bu nedir arkadaş, ne anlatıyor bu diziler, ne öğretiyor.

Devletin TRT'si bile reyting yarışı için saçma sapan diziler koyuyor ekrana.

Halbuki TRT'nin görevi özel kanallar ile dizi ve reyting denilen zıkkımın yarışına girmek değildir...

Adam akıllı bir film, bir program ya da bir belgesel izlemeyeli çok oldu TRT'de...

Yıllarca değerlerimizi inançlarımızı bozmaya çalışanlar bunu en kısa zamanda Tv sayesinde başardılar.

Gerçek hayatta imkansız olan olaylar dizler sayesinde imkansızlıktan çıkıp gayet masummuş gibi bize sundular hala da devam ediyor.

Evet benim ahlakımı bozuyor çünki gördükçe sövesim geliyor.

Kararsızım.. Diziler, filmler günah keçisi oLmuş durumda...Bu kadar zayıf ve herşeye inanan insanlar olmasın o zaman izleyenler demek geliyor içimden, ben pek dizi izlemem son yıllarda izlemiyorum ama izledigmde oluyor, ev halkı izleyince izliyorum mesela...ama ahlakım bozulmuyor) ben neyin ne oldugunu biliyorsam, dizilerde ne anlatırlarsa anlatsınlar vız gelir tırs gider...Ama cehalet aldı başını gidiyor, hiçbir konu hakkında hiçbirşey bilmeyen bir insana yeri gelir dinini yanlış tanıtır diziler, yeri gelir tarihini yanlış tanıtır...

Son düzenleme:

Bu arada halk ne isterse, ne izlerse Tv ve gazete yani medya onu önlerine getirir...Ahlak bozuyor diyen dizilerin reytingleri tavan yapmış durumda...Hal böyle olunca adam o diziye benzer başka bir dizi daha koyuyor yüzlerce diziyle bir yıgın saçma sapan programlarla, çöplük oluyor televizyon...Benim gibi hiçbişey izlemeyin en güzeli valla xD

Toplumun çoğu bilinçsiz, o yüzden etkileniyorlar.

Dinini, örfünü ve âdetini ve tarihini televizyondan öğrenmeye çalışan bir toplumun her bir yerini bozmak çok kolaydır.​

Toplum bilinçsiz değil, biliçsiz dedigimiz o topluma başka konuları sorsak birbir anlatırlar) Bilinçli olunması gereken konularda bilinçsizler, kolay yolu secip kitap okumak yerine tv den ögrenmeye calışıyorlar bazı şeyleri...Durum görüldügü üzere 0+0=0 ...

Evet. İnsanların dizideki karakterleri örnek aldığını düşünüyorum. Bunlardan en çok etkilenenlerde çocuklar olsa gerek. O yüzden ahlak bozduğunu düşünüyorum. Çoğu dizi zaten gereksiz ve saçma. İnsanların kafalarını saçma sapan, boş işlerle doldurup vakit kaybına uğratiyor. İnsanları olumsuz etkiliyor bence.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri