Tuzlaspor'da futbolcular antrenmanlara çıkmıyor

karagümrük

Kayıtlı Üye
İstanbul Süper Amatör Lig 6. grup takımlarından Tuzlaspor, ligde iddialı bir konumda olmasına rağmen parasızlıktan kırılma noktasına geldi. Mavi-beyazlı kulüpte futbolcular, ödeme sözü verilen maaş, prim, maç başı ücretleri ve peşinatlar noktasında herhangi bir ilerleme sağlanamaması üzerine Cumartesi günü yapılan ve 3-3 berabere biten Albayrak maçından sonra, sezon başından beri verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle antrenmanlara çıkmıyorlar.

Hedefe oynarken parasızlıkla boğuşuyorlar
Geçtiğimiz iki sezon son anlarda Süper Amatör Lig'de tutunmayı başaran ve uzun yıllardır bir üst lige çıkmayı hedefleyip bunu gerçekleştiremeyen mavi-beyazlı ekip, bu sezon hedefi Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyip, istenilen düzeyde bir takım oluşturmasına rağmen, verilen sözlerin yerine getirilememesinden dolayı şu sıralar sıkıntılı günler geçiriyor.

Futbolcular antrenmanlara çıkmama kararı aldılar
Sezon başından beri maaş, prim, maç başı ücretleri ve peşinatları ödenmeyen futbolcular antrenmanlara çıkmama kararı aldı. Lig statüsünde gruplarında ilk iki sırayı alacak takımların ve grubunda üçüncü olan takımlarında diğer bir grubun üçüncüsü ile tek maç eleme usulüne göre oynayıp kazananın dahil edileceği, Bölgesel Amatör Lig’e çıkacak takımların belirleneceği on beş takımlı “Final Grubu” oluşturulacak. Final maçları sonunda ilk beş sırayı alacak takımlar Bölgesel Amatör Lige yükselecek. Tuzlaspor grubunda ikinci sırada ve liderle arasında iki puan olmasına, ikinci devre maçlarında grubun ilk altı takımıyla yapacağı müsabakaların tümünü kendi sahasında oynayacak olması avantajına sahip olmasına rağmen, parasızlıktan kırılma noktasına geldi.

Yönetim Kurulu para arıyor
Yönetim Kurulu’nun futbolculara geçtiğimiz Salı gününe kadar paraları ödeme sözü verdiği ancak, bunu daha önce olduğu gibi yine gerçekleştiremediği belirtildi. Tuzlaspor Yönetim Kurulu’nun bir araya gelip Gümüşsuyu maçı öncesinde sorunlara çözüm bulması bekleniyor.

Mavi-beyazlı kulüpte, futbolcular, ödeme sözü verilen maaş, prim, maç başı ücretleri ve peşinatlar noktasında herhangi bir ilerleme sağlanamaması üzerine Cumartesi günü yapılan Albayrak maçından sonra, sezon başından beri verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle antrenmanlara çıkmıyorlar. İddialara göre Yönetim Kurulu ise verilen sözlerin altında kalmamak için ise harıl harıl para arıyor.

Futbolcular, takım içerisinde birbirini seven ve değer veren bir bütünlüğün olduğunu, bu birliktelik ve dayanışma ile bu günlerde geldiklerini, yönetimin tüm iyi niyet ve gayretlerine rağmen hem maddi hem de manevi anlamda takımlarının yanında olamadığını, “Bizler takımımızı en iyi şekilde temsil ediyorsak, bizim kulübümüze önem verdiğimiz kadar, ilçenin de Tuzlaspor’a önem vermesi gerektiği kanaatinde olduklarını” ifade ettiler.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri