Tuylerınız Urperecek -2

Arkadaşlar,Size basımdan gecen bi olaydan bahsetmıstım.Buda Bugun basıam gelen.Cd yı Alıp Bu ıslerden Anlayan bırıne goturmustum.Bana Cd nın bozuk oldugunu ve ıcınde bıseylerın oldugunun ımkansız oldugunu soylemıstı.Inanamamıtım adama ne oldugunu anlattım.Bıseyler ızledım dedım adam ımkansız dedı Cd tamamen bozuk dedı.
Cd bozuksa babam neden ızlememe izin vermıyordum.Acaba hayal mı gormustum gercekten mı bozuktu.Bu sorular Aklımı karıstırırken.Eve dondugumde Cd yı gerı takmayı dusundum.Taktıgımda VCD algıladı. Sasırmıstım Oturdum ızlemeye Basladım.Ev aynıydı ama annem yoktu.Sonra Annem geldı kameranın basına.Oksuruyordu,Suratında gulumseme vardı.Senı seviyorum.Unutma senı takıp edecegım dedı ve Cd kapandı. Tuşa bastıgımda ıcınde Cd yoktu.Bu sacmalıktı.Bulamadım onu.Konunun burda kapandıgını dusundum.Ya delırdım yada annem benle ıletısıme gecmıstı.Bu muhtesem bıseydı.Artık kendımı daha rahat hıssedıyorum

---> Tuylerınız Urperecek -2

Böyle şeyler pek imkan değil eski zamanlar da oluyor du böyle mucizeler ya sen allahın sevdiği kulüsun yada annen gerçekten çok iyi allah katında şehit biri ki bu karşına çıkıyor anlattıkları böyle ise sen o cd yi bul iki tane demişti ikisini de tekrar izle Arka arkaya ve geceleri baban rakip et derim
bu olay senin anlaştığı gibj ise bir Hoşça bul derim ama gerçek bilgili birini

Bem pek inanmadim...
ilkini inanmistim ama serinin devami gelince pek inanmadim.

Suana kadar sadece burda paylastim ama belirttigim gibi bu muhtesem bisyidi keske devam etseydi.2. Cd kayboldugy icin . 1 y tekrar tekrar izliorum ama anormallik yok.
Burda bitti galiba :-(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri