ashli
Bayan Üye
Lancôme’un en taze yüzü Emma Watson, Rouge in Love’a tutkuyla bağlı. Modern, şık ve genç kadının bir gününün üç farklı anından esinlenerek yaratılan yeni ruj serisini güzel oyuncudan dinlemeye hazır olun!
Lancôme’un Emma Watson ile işbirliği tüm hızıyla sürüyor. Ünlü yıldızın tanıttığı koleksiyonun göz alıcı Rouge in Love serisi, Jolis Matins, Boudoir Time ve Tonight is My Night olmak üzere üç aile grubuna ayrılmış 24 renkten oluşuyor. Tonların gruplaması ise günün sabah, öğle ve akşam saatlerine göre yapılmış. Şık ambalajıyla da dikkatleri çeken Rouge in Love, yalnızca zengin renk seçenekleriyle değil altı saate kadar nemlendirme özelliğiyle dikkat çekiyor. Unutmayın, seride gün boyu dudaklarınızdan eksik etmeyeceğiniz bir renk mutlaka mevcut! Markanın genç yanını yansıtan Watson, yeni seriyle ilgili sorularımızı yanıtladı.
Bize Lancôme’un yeni ruju, Rouge in Love’dan bahsedebilir misiniz?
Rouge in Love, Lancôme ile çalışmam söz konusu olduğunda beni muhtemelen en çok heyecanlandıran ürün serisi çünkü bu serinin Lancôme’un son zamanlarda yaptığı en önemli yeniliklerden biri olduğunu düşünüyorum. Mesela ambalajı gerçekten çok güzel. Herkesin sahip olmak ve saklamak isteyeceği nitelikte. Pek çok rujun ambalajı plastik ve insan bu tarz ürünleri saklamaya değer görmüyor. Oysa ki, Rouge in Love seneler boyunca yanınızda taşımak isteyeceğiniz bir armağan gibi... Ayrıca, ben tüm renklere bayılıyorum! Serideki 24 rengin de inanılmaz olduğunu düşünüyorum. Ruj kullanmaya yeni başlayan biriyim ve bence bu seriyi piyasaya çıkarmak için beni bekliyorlardı!
Ruj uygulaması genelde kişileri zorladığı için tercih edilmez. Siz Rouge in Love’ın kullanımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?
İşte bu ürün hakkındaki bir diğer harika özellik. Örneğin; Rouge in Love’ı dudak kalemiyle kullanmak zorunda değilsiniz. Sadece dudağınızda ipeksi bir his yaratan ruju tek seferde sürüyorsunuz, hepsi bu! Ne zaman ruj kullansam ya bulaştırırım ya da istediğim görüntüyü elde edemem. Ama serinin sağladığı uygulama kolaylığı, bir ruju kullanmak için yanınızda bir makyözle dolaşmanıza gerek olmadığını kanıtlıyor.
Ruj uygulaması genelde kişileri zorladığı için tercih edilmez. Siz Rouge in Love’ın kullanımıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?
İşte bu ürün hakkındaki bir diğer harika özellik. Örneğin; Rouge in Love’ı dudak kalemiyle kullanmak zorunda değilsiniz. Sadece dudağınızda ipeksi bir his yaratan ruju tek seferde sürüyorsunuz, hepsi bu! Ne zaman ruj kullansam ya bulaştırırım ya da istediğim görüntüyü elde edemem. Ama serinin sağladığı uygulama kolaylığı, bir ruju kullanmak için yanınızda bir makyözle dolaşmanıza gerek olmadığını kanıtlıyor.
İçinde doğal ve yoğun renklerin bulunduğu renk skalasında sizin favori renginiz hangisi?
Aslında çekimlerde kullanılan rengi ben kendim seçtim. Yani favori rengim, Rouge in Love 159B; klasik kırmızının yeni ve genç bir yorumu olduğunu düşündüğüm göz alıcı bir renk.
Kampanya çekiminde Mario Testino gibi eşsiz bir fotoğrafçıyla çalıştınız... Deneyiminizi bizimle paylaşabilir misiniz?
Mario Testino ile çalışmak her zaman eğlencelidir. O çok kolay anlaşabileceğiniz biri. Yaptığı işi çok seviyor ve bu da çekimi eğlenceli hale getiriyor. Biz daha önce defalarca kere birlikte çalıştık. Dolayısıyla artık birbirimize güveniyoruz ve kendimizi çok rahat hissediyoruz. Bu çok hoş! Mesela, tüm çekim boyunca fonda benim müzik listem çaldı. Kısacası benim için mükemmel bir deneyimdi.
Bu kampanyada nasıl bir kadını canlandırmak istediniz?
Mutlu olmak için illa bir erkeğe aşık olması gerekmeyen bir kadını canlandırmak istedim. O hayata aşık olabilir, işine aşık olabilir, arkadaşlarına veya yapmayı sevdiği şeylere aşık olabilir... Hayatın ta kendisine ilgi duyan, canlı görünen; renkleri ve parlak şeyleri seven biri o. Kısaca eğlenceli bir kadın olduğunu söyleyebilirim.
Günün her saatinde sizinle...
Üç aile grubuna ayrılmış 24 tondan Jolis Matins ismini taşıyan sekiz renk, doğal ve hafif bir sonuç vaat ediyor. Boudoir Time’ın sekiz tonu, günün öğle saatlerinde görünüşünüze renk katacak yoğunlukta. Kendinizi gecenin karanlığına bırakmaya hazır olduğunuzdaysa Tonight is My Night sekizlisi yoğun renkleriyle sizi adeta teslim alacak!
Cosmopolitan