Türk'ün Ruhu Var

Bjkli_Darkman

Kayıtlı Üye
Beşiktaşımızın çiçeği burnunda Çek yıldızı Tomas Zapotocny kulübümüzün dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. “Türk futbolunda hem teknik hem de hızlı oyuncular olduğunu Avrupa Şampiyonası’nda gördük” diyen yıldız futbolcu, “Türkler sahaya çıktığı zaman ruhları ve kalpleriyle oynayan futbolcular” şeklinde konuştu. “Beşiktaş kış aylarından beri benimle ilgileniyordu ama ondan önce bile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’ndaki maçlarını izliyordum” diyen Zapo, “Bu takıma elimden geleni sonuna kadar vermeyi istiyorum. Ben burada adaptasyon süreci diye bir durum yaşamak istemiyorum. 2-3 yıldır bu takımda oynayan biriymiş gibi direkt oynamak istiyorum. Şu andan itibaren elimden geleni bu takıma vermek istiyorum” vurgusu yaptı.

HEDEFİ MİLLİ TAKIM
“En büyük hedeflerimden birisi de Milli Takım’da forma giymek ve onun bir parçası olmak” diyen Zapotocny, “Zaten bütün futbolcular ülkesinin Milli Takımı’nın formasını giymek ister. Umarım Beşiktaş’ta oynayacağım futbol, Milli Takım’a çıkmamda yardımcı olur” ifadelerini kullandı. Udinese’ye gitmesini ve Serie A’da Juventus, Milan ve Roma gibi dünya kulüplerine karşı forma giymesini önemli başarılar olarak gördüğünü belirten Çek futbolcu, “Şimdi Beşiktaş gibi büyük bir kulübe gelmek de benim için büyük bir başarı. Burada Nobre, Bobo, Delgado, Rüştü gibi yıldızlarla aynı takımda oynamak benim için çok büyük bir onurdur” açıklaması yaptı. Zapo çocukluğundan beri örnek aldığı futbolcunun Paolo Maldini olduğunu belirterek, “Benim için bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi savunma oyuncusu o” dedi.

Kaynak: Türkiye

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri