Türkmen: "Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum"

karagümrük

Kayıtlı Üye
Orduspor kulüp başkanı Nedim Türkmen, "Mersin İdmanyurdu karşısında mücadele veren ve bizlere 3 puanı armağan eden bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi..

Türkmen, yaptığı açıklamada, deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 4-1 mağlup etmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta, iç sahada Altay karşısında alınan mağlubiyetin ve ardından PFDK'nın kulübe ve teknik direktör Uğur Tütüneker'e verdiği ceza nedeniyle haftayı moralsiz geçirdiklerini ifade eden Türkmen, ''Ancak deplasmanda Mersin İdmanyurdu gibi güçlü bir takım karşısında aldığımız galibiyet bizi sevindirdi, camiada yüzler yeniden gülüyor'' dedi.

Türkmen, şunları kaydetti:
''Maçının özellikle ilk yarısında kötü bir futbol oynadık. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha iyi bir oyun ortaya koyarak ardı ardına golleri bulduk. Açık söylemek gerekirse 4 gol birden atacağımızı biz de tahmin etmiyorduk. Ama futbol bu, her zaman her şey olabiliyor. Mersin İdmanyurdu gibi iddialı bir takım karşısında 3 puanı 4 golle almak çok güzel. Bu galibiyet camiada morallerin tekrar düzelmesini sağladı. Mersin İdmanyurdu karşısında mücadele veren ve bizlere 3 puanı armağan eden bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.''

Orduspor'un iyi yolda olduğunu da vurgulayan Türkmen, ''Taraftarların bizlere güvenmesini istiyoruz. Bu takıma güvenildiği ve inanıldığı zaman çok şeyler başaracağız. Yeter ki kötü sonuçlar karşısında ağır eleştiriler yapılmasın. Orduspor mutlaka Süper Lig'e çıkacaktır'' diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri