Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi?
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #1 Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi?
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #2 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis
[T.T]win32 Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #3 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis2 ve far cry aynı gıbı ama Crysis diyorum crysis3 cıkmıs dıyorlar bakalım cıktıysa alıp oynuyacagım
---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis2 ve far cry aynı gıbı ama Crysis diyorum crysis3 cıkmıs dıyorlar bakalım cıktıysa alıp oynuyacagım
parasite Kayıtlı Üye 31 Ocak 2012 #4 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? sevmesem de Crysis gerçekten övgüyü hakeden bir seri...
---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? sevmesem de Crysis gerçekten övgüyü hakeden bir seri...
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #5 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis bu oyunlarla kıyaslanacak oyun değil battlefield3 ve mw3 kıyaslanacak bir oyun
---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis bu oyunlarla kıyaslanacak oyun değil battlefield3 ve mw3 kıyaslanacak bir oyun
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #6 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 1 Şub 2012 #7 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Fikrim yok + ilgilenmiyorum
M Mastor Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #8 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Crysis
S Stinko Kayıtlı Üye 1 Şub 2012 #9 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? fikrim yok
N nedenbendede Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #10 ---> Türklerin yaptığı en iyi bilgisayar oyunu sizce hangisi? Fikrim yok. (;