Türkiyenin İlk Drama İnternet Dizisi "Siyah Beyaz Gr!"

RaPizM^^

Bayan Üye
Türkiyenin İlk Drama İnternet Dizisi "Siyah Beyaz Gr!"

755.jpg

Dünya'da hızla yayılan internet dizilerine bir yenisi eklendi. Eskişehir'de farklı bölümlerde okuyan gençlerin bir araya gelmesiyle Eskişehir'in ilk internet dizisi Siyah Beyaz Gr! ortaya çıktı. Yeterli ekipmanları bulunmaması ve maddi sıkıntılara rağmen 7 Bölüm çeken ekibin izlenme oranlarıda 80.000'e ulaştı.

767.jpg

Türkiyenin İlk Drama İnternet Dizisi "Siyah Beyaz Gr!" Proje Sahibi Gökhan Altuntaş (Batu karakterini canlandırmaktadır)

Projenin sahibi dizide Batu karakterini canlandıran Gökhan Altuntaş dizi hakkında şunları söyledi " Amerika ve Avrupada çok yaygın olan internet dizisi yapmaya karar verdim. Bu kararımı yakın arkadaşlarımla paylaştım ve ekip kurmaya başladım. İmkanlarımızla sadece bir kamera alabildik çekimlere ise Şubat ayında başladık ve şuanda 7.Bölümü geride bıraktık. Eskişehirde geçen dizi gençlik draması tarzında. Drama çekmek zordur ve bizde bu zoru başarmak istedik. Tek kamerayla çok iyi şeyler yaptık eğer yeterli bir ekipmanımız olsaydı daha güzel şeyler ortaya çıkarabilirdik"

Dizi her hafta Cumartesi Facebook'tan yayınlanıyor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri