''Türkiye'nin en iyisine yakışmadı''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Beşiktaş derbisinin ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır ve penaltı pozisyonu hakkında açıklamalarda bulundu..

volkan_sevinc_19_09_10.jpg

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, maç içinde yaptırdığı penaltının, penaltı olabileceğini söyledi.

Volkan, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, derbide dizine darbe aldığını belirterek, ''İnşallah iç bağlarda sıkıntı yoktur. Maçta sakatlandım, hakem bana 'Bir daha yere yatma, ayağa kalk' dedi. Karşılaşmayı çok kötü yönetti. Bütün pozisyonlarda takdir hakkını Beşiktaş lehine kullandı. Verilen penaltı, penaltı olabilir. Dengesiz bir çıkışım vardı'' dedi. Cüneyt Çakır'ın Türkiye'nin en iyi hakemi olarak gösterildiğini ifade eden Volkan, ''Ama bugünkü kararları en iyi hakem olarak gösterilmesine yakışmadı'' diye konuştu.

-''PENALTI NEDENİYLE ÖZÜR DİLERİM''-
Volkan Demirel, yaptırdığı penaltı için takım arkadaşlarından özür diledi.

Maçta iyi oynadıklarını kaydeden Volkan, şöyle devam etti:
''Yakaladığımız pozisyonlar vardı. 2-3'ü bulabilirdik ama bunları değerlendiremedik. Atsaydık farklı olacaktı. İkinci yarı sahamıza çekildik. Guti'nin yaptığı en iyi hareket aralara topu salmak. Penaltı pozisyonunda da bunu yaptı. Ben biraz dengesiz çıktım, o da profesyonelliğiyle kendisini yere attı. Penaltıyı kurtarabilirdim ama sert vurdu Guti. Aslında köşeyi bulmuştum. Berabere kaldık ama bugünkü mücadelemiz, seyircimiz çok iyiydi. Takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Gereksiz bir gol yedik, ben yaptırdığım penaltı nedeniyle futbolcularımızdan özür diliyorum. Ama kaçırdığımız pozisyonları atsaydık çok farklı olacaktı.''

-BASIN TOPLANTISI-
Fenerbahçeli kaleci Volkan, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır'a yönetiminden dolayı eleştirilerde bulundu.

Volkan, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında, 86. dakikada dengesiz bir çıkışı sonucu sebebiyet verdiği penaltı nedeniyle sahadan beraberlikle ayrıldıkları için taraftarlardan ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Penaltı pozisyonunda kendisinin dengesiz çıkışının yanı sıra rakip takım futbolcusu Bobo'nun da profesyonelce kendisini yere attığını ifade eden sarı-lacivertli kaleci, ''Hakemin o andaki pozisyonda kararına saygı duyuyorum, ama daha önceki pozisyonlardaki kararlarına saygı duymuyorum. Birçok pozisyonda Beşiktaş'ın lehine karar verdi'' dedi.

Cüneyt Çakır'ın Türkiye'nin önemli bir hakemi olduğunu vurgulayan Volkan, ''Ona yakışanı kendisinde göremedik. İkinci kez sakatlandığım ve sağlık ekibini çağırdığım da bana 'Bir daha izin vermeyeceğim' diye saçma sapan bir yanıt verdi. Demek ki ayağımızın kırılması gerekiyor ki ona göre karar verecek. İç yan bağlarımda yırtık söz konusu olabilir. Buradan MR çektirmeye gideceğim'' diye konuştu.

Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade eden Volkan, özellikle ilk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendirmiş olsalardı sonucun çok daha farklı olacağını kaydederek, şöyle devam etti:
''Skoru koruma adına ikinci yarıda geri çekilme söz konusu oldu. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. İkinci golü bulup oyunumuzu daha rahat oynayabilirdik ama ikinci golü bulamadık. Fenerbahçe taraftarı gelmeyecek dediler ama bugün onlara teşekkür ediyoruz, yakışan şekilde desteklerini verdiler. Kendi adıma seyircimizden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum.''

Sakatlandığı bir pozisyonda rakip oyuncu İbrahim Toraman ile girdiği bir diyalog sorulan Volkan, ''Bana 'Sakatsan çık'' dedi. Hiçbir zaman küçük darbelerden dolayı çıkmadım. Oynayabileceğimi hissettiğimde takımı yalnız bırakmadım. Benim kendi kişisel yapım bu belki zarar veriyorum kendime ama. Ağrılarım sürüyordu. Tedavi olmak istedim. Hem hocamız sağolsun hem de İbrahim Toraman sağolsun izin vermediler ve yerden kalkmamı istediler'' diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri