Türkiye'nin böyle gençlere ihtiyaçı var helal olsun size !

'hayaL

Bayan Üye
Gaziantepten bir kare...Zamanında bunu güneydogu anadoludaki kardeşlerimizde yapsaydı şimdi bu durumda oLmazdık Galiba​

---> Türkiye'nin böyle gençlere ihtiyaçı var helal olsun size !

Doğuda bu olmaz çok zor çoğunun beyni yıkanmış bilinçlilerde sesini çıkartamıyorlar sindirilmişler oysaki her hangi bir savaş çıksa önce doğudaki halk ziyan olacak.

Bazen çok ağrıma gidiyor bu bölgelerden herkes elini kolunu sallaya sallaya batıda istediği ile rahatça gidebiliyor ama bizler bir hakkariye gidemiyoruz kendi topraklarımızda can güvenliğimiz yok bu bölgelerde görev yapanlar (lojmanlarda oturanlar hariç )sivil evde oturanlar milli bayramlarımızda Türk bayrağını asmaya korkuyorlar

ANtep boşuna Gaziantep olmamış hakkını veriyor insanıda ülkesini vatanını hala çok seviyor.

Helal Olsun.

Antepe gidip gezme fırsatımız oldu, halkı çok farklı, çok sıcak, şehri çok güzel...
Hem türk milleti hem islam dini için çok nadide yerlerden biri...Türbeleri ve çarşısını gezdik 2 gece misafir olduk, gencinden yaşlısına kadar hepsi edepli, saygılı hürmete layık insanlar...Bu hareket böyle bir şehrin halkına yakışıyor gercekten...Bir kez daha hayran oldum

Doğuda bu olmaz çok zor çoğunun beyni yıkanmış bilinçlilerde sesini çıkartamıyorlar sindirilmişler oysaki her hangi bir savaş çıksa önce doğudaki halk ziyan olacak.

Bazen çok ağrıma gidiyor bu bölgelerden herkes elini kolunu sallaya sallaya batıda istediği ile rahatça gidebiliyor ama bizler bir hakkariye gidemiyoruz kendi topraklarımızda can güvenliğimiz yok bu bölgelerde görev yapanlar (lojmanlarda oturanlar hariç )sivil evde oturanlar milli bayramlarımızda Türk bayrağını asmaya korkuyorlar

ANtep boşuna Gaziantep olmamış hakkını veriyor insanıda ülkesini vatanını hala çok seviyor.

Helal Olsun.

Yanlış düşünüyorsunuz ...
Doğu'nun her ilin de resim de görmüş olduğunuz gibi vatansever birçok insan var.
Bazen benim de çok ağrıma gidiyor , Doğu'da vatansever gençler sokaklarda bayrağımızı dalgalandırırken ,Batıdakilerin o bar senin bu kız benim gezmeleri !

[MENTION=154200]Director23[/MENTION]

Doğudan kastım Diyarbakır Batman Şırnak Hakkari

düşünme değil maalesef yaşadıklarımdan.

Bence kimse doguyu suçlamıyor doguda görünen tabloya göre yorum yapılıyor, ama hergun onlarca şehit verilirken batıda bayram eglencesi için alkış tutan, atyalıp zıplayan insanlar ve onları eglendiren insanlar da Doguda olupta bu zulume göz yuman insanlardan farksızdır benim için...Ama ben diyarbakırda hakkaride şırnakda böyle dalgalanan türk bayragını görmek yerine gelen teröristleri alkışlayan eller gördüm daha cok...Evlerine abdullah öcalan itinin posteri asan insanlar gördüm dahası bunların içinde yaşayan insanları tanıyorum...Orada yaşayıp daha sonra aramıza katılan ve oradaki evlerin cogunda pkk bayragı vardır bu yüzden amcamlara bile gidemiyorum diyen insanlar tanıyorum...Fazla söze gerek yok bu ülkenin dogusuda bizim batısı da bizim...Ve bizim kalacak aksini düşünen varsa ufak ufak kaybolsun derim...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri