Türkiye'de tam 300 milyon cin var

RaPizM^^

Bayan Üye
var olup olmadıkları hala daha tartısılan cinler hakkındailginç bir iddia ortaya atıldı arastırmacı Engin KURTAY bir dergiye verdiği ropörtajda turkiyede 300 milyon cin oldugunu soyledi hemde bunların 72 milyonu istanbulda imiş

işte semt semt istanbul cinleri

b çekmece; burdakı cinler muslumandır genelde huzursuzluk ve geçimsizlik yaratıyorlar

k çekmece her dinden cin var kadınlarda sogukluk yaratıyorlar

g osmanpasa burdakılerde musluman burdakılerın ozellıkleri dedikoduhaber tasıma ve vesvele yapma

etiler-tarabya genelde satanıst cinler yasıyor insanları gunah işlemeye tesvik ediyor sapık ilişkileri normalmiş gibi gosteriyorlar

ortakoy dinsiz cinler bu bolgede yasıyor etkileri cin çarpması yaratmak

bağcılar en kotü cinler bu bolgede coğunlukla satanıst ve gayrımuslım genelde insanları tacız edıyorlar

kadıkoy hristiyan ve musluman cinler esıt sayıda denebilir insanlarda bayılma korkukulağa ses gelme durumları yaratıyorlar haberiniz olsun.....

---> Türkiye'de tam 300 milyon cin var

Saçmalık! Nasıl sayılmış bu cinler söylesinler bizde sayalım bakalım evimde kaçtane.

Ülkede Cin çok tamam ama bu kadarda fazla.. xD

kac cin vardir falan filan bilmem ama, normalde gorunmeyen varliklar gorunse insanin adim atacak yeri olmazmis. okadar doluymus heryer

Valla neyi tartışıyorlar anlamıyorum) varmı yok mu diye tartışmaya cesareti olan kişi cinlerle alakalı ayeti yalanlama ihtimalini de düşünmelidir...hatta öyle ki cin suresi bile varken var mı yokmu diye tartışmak inancı tehlikeye sokar...sayıyı belirten zat'a gelince...sayısını bugune kadar peygamberler dahi vermemişken, sayısını yalnız Allah bilir demişken bu muhterem tek tek nasıl saymış acep? Cinlerle kafa yorana kadar farz ve haramlarla kafa yorsaydı bu millet...şimdi herkes seccade üstünde oLurdu

bağcılar en kotü cinler bu bolgede coğunlukla satanıst ve gayrımuslım genelde insanları tacız edıyorlar

En kötüleride bizim semtteymiş

ne demis cinlere acaba? bugun disari cikmayin nufus sayimi mi var demis ? tobe tobe

herkes sanatcilar uzerinden pirim yapar buda cinler uzerinden pirim yapmaya calsiyor galiba.

Son düzenleme:

Türkiyede 75 milyon kişi varsa 300 milyon cinden herkese kişi başı 4 tane düşüyo.aannaaaammmm :(

sayısı yatmemiş bölgelere göre cinlerin karakterlerini sunmus adam vay a...

La o 300 milyon cin eti cin la. Karıştırmış bu. Bağcılardaki haşim bakkalda bi o kadar var gittim hususi saydım ben.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri