Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler!

ashli

Bayan Üye
541959-cut-540x330.jpg

Türkiye'nin en çok izlenen yabancı dizileri hangileri biliyor musunuz?

İnternet üzerinden Mart ayında en çok izlenen yabancı diziler belli oldu.
Bu ayın tıklanma rekoru yine Spartacus oldu. Dünyada büyük ilgi toplayan dizinin her iki sezonu da hala izlenirken, The Vampire Diaries ikinci Supernatural ise üçüncü oldu.

Online dizi sektörü giderek büyüyor. İnternet araştırmalarına göre her 3 kişiden biri internet üzerinden sezon dizilerini izliyor. Türkiye'nin en çok ziyaret edilen sitelerinden diziizlesekmi.net Mart ayında Türk kullanıcıların en çok izledikleri yabancı dizi lerinin istatistiğini çıkardı.

Araştırmaya göre Spartacus, Türkiye'de her üç sezonu da izlenen dizilerin ilk sırasında yer alıyor.

Türkiye'de yayın hakları Doğuş Grubu tarafından alınan dizinin birinci ve ikinci sezonları, Cnbc-e ve e2'de yayınlanıyor.

Amerika'da yayınlanmasının hemen ardından gönüllüler tarafından Türkçe altyazısıyla onlarca sitede yeniden gösterilen dizinin internet üzerinde de özel fan sayfaları bulunuyor.

Mart ayında en çok izlenen ikinci dizi ise The Vampire Diaries oldu. Genel izlenme periyodunda birinciliği elinde bulunduran dizinin, Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Listenin üçüncü sırasında ise Supernatural yer alıyor.

---> Türkiye'de En Çok İzlenen Yabancı Diziler!

Spartacus olmasının sebebi sezon finalindeki eledim eledim türküsü bende o yüzden izledim birkaç bölümünü xD

yoksa vampir günlükleri götürürdü. herne kadar abartı bir knousu varsada. ki eminim kendi ülkesinde bu kadar izlenmiyordur bu dizi.

Vampir günlüklerini ben sevmiyorum kızkardeşim izliyo mecbur bakıyorum..
Spartacus geçen sezon harikaydı bu sezon daha yeni başladım izlemeye..
The Walking Dead olmalıydı bu listede xD

Listenin üçüncü sırasında ise Supernatural yer alıyor. / :Ü
Teen Wolf da olmalıydı sanki .

Spartacus'ten baskasi zaten zirvede olamazdi,ilgimi sahsen o kilicli sahneleri cekiyor ; gercekten guzel bir is cikariyorlar.

Vampir günlüklerinin olması gerçekten sevindirici :)

Yabancı dizi olarak bir tek Lostu izledim o da Allahtan televizyondan izlememişim pc den 1 günde 6 bölüm izliyodum o kadar aşıktım diziye 2 ayda 6 sezon bitirdim ama kahroldum bittiğine o kadar aşıktım o diziye .

Supernatural 3. sırada mı bence 1. olmayıldı :M

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri