Türkiye onu Kaçak dizisi sayesinde tanıdı

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

'Sultan' ve 'Kolej Günlüğü' dizilerinde canlandırdığı küçük rollerle oyunculuk hayatına başlayan Burak Deniz, 'Kaçak' dizisinde mafya babasının oğlu 'Burak' karakterini canlandırıyor. Sürekli babasıyla çatışan bir karakteri oynayan Deniz, 'Kaçak' dizisinin kendisi için bir okul olduğunu söylüyor...

ATV'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi 'Kaçak'ta bir mafya babasının oğlunu canlandıran Burak Deniz, SABAH gazetesine konuştu.

Deniz, "Daha önce rol aldığım dizide de benzer bir karakteri oynamıştım. Şansıma hep böyle roller denk geliyor" diyor...

Kaçak dizisinin kendisi için önemini anlatan Burak Deniz, "Bu, benim en fazla ön plana çıkan işim oldu. Oyunculuğumu gösterebileceğim bir karakteri canlandırıyorum. Ayrıca bu ekiple çalışmak da benim için çok önemli. Oyunculuk eğitimim olmadığı için her set benim için bir okul ve 'Kaçak' dizisinde de en iyi hocalara sahibim" diye konuştu.

Kaynak: http://televizyongazetesi.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri