![]() |
![]() |
Şöyle düşün.Olası sonuçtu bu
Bu takımı buralara getiren yönetimdir. Kendilerini deli gibi futbola kaptırmayıp, fenerbahçe'nin sadece futboldan ibaret olmadığını bir spor kulübü olduğunu her fırsatta dile getirdiler. Takımın aldığı sonuçlar herşeyi gösteriyor zaten. Bu takımla gurur duyuyorum tebrikler Fenerbahçe Ülker
İçimizde buruk sevinç var. Karşılaşmada sakatlanan mirsadımıza geçmiş olsun diyoruz en kısa zamanda aramıza dönmesi dileğiyle
"38 yıl sonra finaldeyiz" başlıklı bir haberin içeriğinde kupanın 20 yıldır oynanmadığını belirterek kendini alay konusu yapan Beşiktaş camiasına sadece gülüyoruz.
38 yıl mı oldu? xD
Bu Tür polemiklere gerek yok neticede sizinde 30 yıllık maziniz var Türkiye kupalarındaBeşittaşta inş bir gün alır tabi rüyalarında xD
.emir napmış öle ya ilk yarı 5 sayı 2. yarı 30 sayı atmış adam helal olsun xD
Fenerin Skor yükünü o çekti zaten.:Ç
ama mirsad sakatlanmış üzüldüm maçı tam izleyemedim ama kesin bişeylik yapmıstır beşiktaşlılar adamın bağları kopmuş)
Futbolun emresi neyse Basketbolunda Emresi Mirsaddır.Oh iyi oldu deyip geçiştirmek lazım.Emir sakatlansaydı en iyi dilekler kendilerine gönderilirdi.
beşiktaşın en son aldıgı Türkiye kupası küflenmiş kokmaya başlamıştır müzede xD
Yaranız mı var olm bu Türkiye kupası konusunda.xD
Şöyle düşün.
Şampiyonlar ligide yaklasık 16 yıldan beri oynanıyor ama tarihi olarak daha eskiye dayanıyor. Avrupa şampiyon kulüpler kupası olarak geçiyor.
Fenerin Skor yükünü o çekti zaten.:Ç
Futbolun emresi neyse Basketbolunda Emresi Mirsaddır.Oh iyi oldu deyip geçiştirmek lazım.Emir sakatlansaydı en iyi dilekler kendilerine gönderilirdi.
Yaranız mı var olm bu Türkiye kupası konusunda.xD.
mirsad ve ömer onan sahada herşeyini ortaya koydukları ve hırsılarından dolayı tüm fenerlilerde yeri ayrıdır o yüzden insan olan geçmiş olsun der ama sen insan değilsin biliom xD
18 yıl sonra Finaldeyiz denilse daha komik olmaz mı ?Fakat burda devam eden birşeyden bahsetmiyoruz
Türkiye kupası 20 yıl boyunca oynanmadı basketbol tarihinden kaldırıldı
Aga aynısını ben diyecektim
+rep xD
18 yıl sonra Finaldeyiz denilse daha komik olmaz mı ?
O Zamanda diyeceğiniz şu olurdu 18 yıl önce oynanmıyordu ki bu kupa.:Ç
Ki zaten alay konusu edilecek bir şey yok.Haberin içerğinde belirtilmiş 20 yıldır oynanmadığı .xD
sağol canım bendende sana bi -rep xD
.mirsad ve ömer onan sahada herşeyini ortaya koydukları ve hırsılarından dolayı tüm fenerlilerde yeri ayrıdır o yüzden insan olan geçmiş olsun der ama sen insan değilsin biliom xD
Bir sporcunun hırslı olması güzel birşey.Ama hakem masasında oturan bayanları bile bile gidip masaya tekme atan adamın hırsından bahsedemezsin.Ben orda açıklamamıda yaptım zaten Emir sakatlansa geçmiş olsun denir ama mirsad gibilerine denmez.Bakın Emrede sizin için hırslı ama açtığınız pankart bu zamanında.Biliyorum değişen dünya şartlarına göre dönüyorsunuz fikirlerinizde 360 derece.:Ç
![]()
Uploaded with ImageShack.us
ama aslında büyük başarı fenerbahçeye 72 sayı atabilmek sonuçta avrupanın en iyi savunma takımlarından biriyiz beşiktaşı kutlarım eminimki futbolcular fark yemedikleri için en az yenmiş gibi seviniyolardır ama hafta içi euroleague macımız oldugu için pek sıkmadan güzel bi galibiyet aldık tebrikler inş 3de 3 gelecek xD
Başa baş gitti zaten maçın büyük bölümü.Aradaki kadro kalitesine girmiyorum bile.Bizim bu takımla böylesine mücadele edebilmek bile başarı.
+
Bu bir futbol değil basketbol maçıydı.:Ç
20 yıldır oynanmadığını içerği koymayıp öyle bir başlık atsalar dediğini anlarım.Ama işte gelin görün ki Türkçe bu çektikçe uzuyor biliyorsun.xDO zaman bu tür muhabbetlere mahal vermeyecek başlıklar atacaksınız xD
Alay konusuda o içerikte gizli zaten
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.