Türkiye 2-0 Avusturya

Buğra1

Kayıtlı Üye
turkiye_avusturya_2011__ZLKS5CBh_.jpg
bos.gif

Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu`ndaki beşinci maçında Avusturya`yı 2-0 yendi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın gollerini 28. dakikada Arda Turan ve 77. dakikada Gökhan Gönül kaydetti. Karşılaşmanın 85. dakikasında Avusturya Milli Takımı`nın Maierhofer ile kullandığı penaltı atışını Volkan kurtardı.

Milli Takımımızın A Grubu`nda oynanacak günün diğer maçında ise Belçika ile Azerbaycan karşı karşıya gelecek. Belçika`da oynanacak bu karşılaşma ise TSİ 21.45`te başlayacak.

A Milli Takımı`nın Avusturya ile yaptığı maça Türk sporseverler büyük ilgi gösterdi. Sporseverler ``Ay Yıldızlı`` ekip için büyük önem taşıyan karşılaşmada millileri yalnız bırakmayarak, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı`nın tribünlerini doldurdu. Biletleri maç gününden önce tükenen mücadele için saatler öncesinden stat çevresine gelen taraftarlar, erkenden tribünlere girmeye başladı.

Türkiye-Avusturya milli mücadelesinde yerli ve yabancı toplam 276 basın mensubu görev yaptı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu İslam Çupi Basın Tribünü`nde 176 basın mensubu yer alırken, saha içinde de 100 foto muhabiri görev yaptı. Maçta 27`si gazeteci, 19`u televizyoncu, 5`i de foto muhabiri olmak üzere toplam 51 Avusturyalı basın mensubu görev aldı.

---> Türkiye 2-0 Avusturya

Aynen o dediğinden aslı
Maç esnasında yoldaydım
Herkeste kulaklık vardı sanki ben dışında otobüste
İlk golden haberim vardı,
İnsanların tebessümünden 2.golü de attığımızı anlayabildim
Maçı dinleyen , izleyen bir çok kişiden daha mutlu olduğumu söyleyebilirim o an
Seviniyorsun ediyorsun
Sonra giriyorsun yorum yapacaksın konu yok
Geyik geyik xD Siz Türkseniz ben değilim gençler

başta volkan ve gökhan olmak üzere hepsının ayağına yüreğıne sağlık..çok ıyı bı futbol olmasada galıbıyet,umutların devam etmesı güzel..ancak taraftara akıl erdırmek mümkün degıl nedır sızın derdınız ısvıçre maçı ne çabuk unutuldu.

Burak Kafamda Saç Bırakmadı..

Neyseki Çıktı Oyundan Kazandık

Sağdaki Trabzonlunun Kasılmasına Bak

koptum ya :kopkop:

elleride atmış geriye varmı yan bakan der gibi

Tebrikler Türkiye

Paylasim icin tskler bugra

Trabzonlunun elinde tesbihde var xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri