ultra_merve
Bayan Üye
Türk Telekom’da ilk kez oluşturulan Türk Telekom Grubu CEO görevine Hakam Kanafani atanırken, Genel Müdür görevine ise Gökhan Bozkurt getirildi. Türk Telekom açıklamasına göre, 2006 yılından bu yana Oger Telecom bünyesinde bulunan Hakam Kanafani, Oger Telecom İş Geliştirme ve Sinerji Başkanı olarak görev yapıyordu. Kanafani, Türk Telekom’un özelleştirilmesinden sonra grubun sabit, mobil ve data uygulamalarını geliştiren ve uygulayan ekipte yer aldı. Türk Telekom Grubu CEO görevine hemen başlayacak olan Kanafani, Türk Telekom Yönetim Kurulu ve Türk Telekom İcra Komitesi’ne bağlı olacak. Bu kapsamda Türk Telekom grup şirketlerinin genel müdürleri de Türk
Telekom Grubu Üst Yöneticisi aracılığıyla şirketlerinin yönetim kurullarına bağlı olarak çalışacaklar. Türk Telekom İnsan Kaynakları Başkanı olarak görev yapmakta olan Gökhan Bozkurt ise, özelleştirilmesinin ardından Türk Telekom’a 2006 yılında katıldı. Bozkurt, yeni müşteri ilişkileri birimi ve yeni çağrı merkezi AsissTT gibi müşteri odaklı ve bölge bazlı yeni bir yapılanma ile sonuçlanan değişim programının yönetiminde rol oynadı. Bozkurt, yeni görevinde Türk Telekom sabit hat faaliyetlerinden sorumlu olacak. Türk Telekom’da genel müdür olarak görev yapan Paul Doany ise Oger Telecom CEO’su, Türk Telekom Yönetim Kurulu, İcra Komitesi üyeliklerine devam edecek.
VATAN
Telekom Grubu Üst Yöneticisi aracılığıyla şirketlerinin yönetim kurullarına bağlı olarak çalışacaklar. Türk Telekom İnsan Kaynakları Başkanı olarak görev yapmakta olan Gökhan Bozkurt ise, özelleştirilmesinin ardından Türk Telekom’a 2006 yılında katıldı. Bozkurt, yeni müşteri ilişkileri birimi ve yeni çağrı merkezi AsissTT gibi müşteri odaklı ve bölge bazlı yeni bir yapılanma ile sonuçlanan değişim programının yönetiminde rol oynadı. Bozkurt, yeni görevinde Türk Telekom sabit hat faaliyetlerinden sorumlu olacak. Türk Telekom’da genel müdür olarak görev yapan Paul Doany ise Oger Telecom CEO’su, Türk Telekom Yönetim Kurulu, İcra Komitesi üyeliklerine devam edecek.
VATAN