'Türk pasaportu istiyorum'

Farkedmez

Tanrı TÜRK'ü Korusun!
Kayıtlı Üye
fft104mm2714355.jpg

Galatasaray'ın renklerine bağlamaya çalıştığı Hajrovic, transferiyle ilgili ilk kez konuştu. İki kulübün görüşmelerde bulunduğunu doğrulayan Boşnak futbolcu, takımdan ayrılacağını ve Türk pasaportu almak istediğini söyledi

Cim Bom’a İzet Hajrovic’ten mesaj var... İsviçre’de Grasshoppers forması giyen 22 yaşındaki futbolcunun transferi için bir süredir çalışmalarda bulunan Sarı-Kırmızılılar önemli bir mesafe kat ederken, oyuncunun kendisinden konuyla ilgili ilk açıklama geldi. İsviçre’nin Blick gazetesine konuşan Hajrovic, iki kulübün görüşmelerde bulunduğunu doğrularken, “Benim bir süredir buradan ayrılmak istediğimi herkes biliyor. Ama şu an Grasshoppers’ın oyuncusuyum ve sözleşmem devam ediyor. Transfer konusunda kesin bir şey söyleyemem. Yine de Türkiye Ligi’nin ilgi çekici ve çok kaliteli olduğunu biliyorum. Özellikle İstanbul’daki tüm kulüpler geniş bir kültür ağına ve tarihe sahip” ifadesini kullandı. Galatasaray’ın kendisini Türk statüsünde oynatmak istemesiyle ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayan genç oyuncu, “Eğer böyle bir imkan varsa, gereğinin yapılmasını ve Türk pasaportuyla oynamayı
isterim” dedi.

Dünya Kupası’nda sahne alacak

Sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta oynayan ve sağ ayağıyla da goller atabilen İzet Hajrovic, bu sezon İsviçre Süper Ligi’nde çıktığı 15 maçta 6 gol atıp, 4 de asist yaptı. Boşnak futbolcu, milli takımda da düzenli olarak forma giyiyor ve 2014 Dünya Kupası’nda sahne alacak.

Fanatik

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri