allah artırsın oh oh
raşa Bayan Üye 1 Mar 2009 #2 ---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] insan gbi duruolar en azından...en kötüsüne layıklar ama bizden bu kadr
---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] insan gbi duruolar en azından...en kötüsüne layıklar ama bizden bu kadr
İnci 1907 Prenses 2 Mar 2009 #3 ---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] sonlarının böyle olması kötü olmuş onlar için saol paylaşım için Ozkan
---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] sonlarının böyle olması kötü olmuş onlar için saol paylaşım için Ozkan
Q Qasirqa-G Kayıtlı Üye 16 Mar 2009 #4 ---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] Bence ıyı Olmus Bu Toplara Bunları Bole Gorsem Oldu Dıye Uzulmem Yuzlerıne Tukurrum (tu)
---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] Bence ıyı Olmus Bu Toplara Bunları Bole Gorsem Oldu Dıye Uzulmem Yuzlerıne Tukurrum (tu)
Azranur Bayan Üye 19 Mar 2011 #5 ---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] oh be oh oh oh iyi olmuş hiç acımıyorum bunların ölüsüne acımaka istemiyorum
---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] oh be oh oh oh iyi olmuş hiç acımıyorum bunların ölüsüne acımaka istemiyorum
senanesrin Bayan Üye 5 May 2011 #6 ---> Türk Komandolarımızın Öldürdüğü Teröristler[+15] doğru yoldan ayrılmasalarmış onlarda...