Türk Futbolu nasıl ilerler ?

B.Anaç

Kayıtlı Üye
Bundan 20-30 yıl öncesine göre çok ilerde gibi cevaplar vermeyiniz .:)
Nasıl daha ileri götürebiliriz bunun için neler yapılabilir ?

Bence ilk olarak siyaset spordan elini ayağını çekmeli

---> Türk Futbolu nasıl ilerler ?

Örnegin Fenerbahçe ile Galatasaray Arasında Transfer Olmalı

Avrupa Takımlarında Hiç Böyle Bi Sorun Yok.

Ancak Türkiyede Var

Başka Bi Takimdan Başka Takıma Gidince Düşman İlan Ediyorlar.

Herkez Takımını Seviyor Onlarıda Anlayabiliyorum Ancak

Türk Futbolu Ancak Böyle İlerler.

Başkanlar Türk Takımına Oyuncularını Vermeye Korkuyorlar :)

Türkiyede Çok iyi Futbolcular Var.

ama nedense şans verilmiyor Hep yabancı adamlar.

ya yedekde yada 2 3 liglere gönderiliyor.

İlk Bizim Gençlerimize Şans Verilirse .

Türk Futbolu Çok İleri Gidicekdir.

Dısa transfer yapmamız lazım bunun ıcınde

alt yapılara önem vermemız lazım fakat ülkemizde alt yapıya önem verilmiyo verilsede oynatmıolar

oynatsalar ve alt yapıya önem verilse arda gibi bir sürü türk futbolcusu cıkabilir

çogunuza katılmaktayım ilk olarak diesel demis ki Fb - Gs arası transfer . bunun en somut örnegi İnter - Milan arasında her sene tekrarlarnıyor nerdeyse o seviyeye gelemesek de bi yerden baslamak lazım .
mypop arkadasım da gençlere sans verilmesinden yana . çok haklı bizim Under takımlarımız her sene basarıdan basarıya kosarken neden a takımlarda oynatılmıyor hala anlayabilmis değilim suan Arsenal'de 92li futbolcu da oynuyor Türkiye'de bırak 92yi 89'luyu 1000 dereden su getirirek oynatırlar
kunt10a da katılıyorum lejyonerlerimiz çoğalmalı ve ülkemizin tanıtımını yapmalı ama biz nihatla emreyi tutup kolundan Türkiye'ye getiriyoruz çok yanlıs .
alt yapı sorunları zaten tüm ülkeyi sarmıs durumda belirli klüpler dısında pek önem veren yok . ( bucaspor , gençlerbirliği , trabzon , bursaspor vs. )
yorumlar için saolun .

maça gidin.... siz maça giderseniz kulupler kazanır...kulupde gider dışardan dartanyan alır dartanyan kazanır dartanyanda da gider memleketine okul yaptırır ispanya kazanır gidin gelin ekonomiye can verin:D:D

(kimse ustune alınmasın arkadaşlar kişisel diil valla ole bi anda aklıma geldi yazdım kusura bakmayn konuylada alakasız oldu)

Örnegin Fenerbahçe ile Galatasaray Arasında Transfer Olmalı

Avrupa Takımlarında Hiç Böyle Bi Sorun Yok.

Ancak Türkiyede Var

Başka Bi Takimdan Başka Takıma Gidince Düşman İlan Ediyorlar.

Herkez Takımını Seviyor Onlarıda Anlayabiliyorum Ancak

Türk Futbolu Ancak Böyle İlerler.

Başkanlar Türk Takımına Oyuncularını Vermeye Korkuyorlar :)

Semih sen heralde sadece Türkiye sınırlarında kalmışsın.Avrupa'dan örnek veriyorsun ama neler olduğundan haberin yok.

çogunuza katılmaktayım ilk olarak diesel demis ki Fb - Gs arası transfer . bunun en somut örnegi İnter - Milan arasında her sene tekrarlarnıyor nerdeyse o seviyeye gelemesek de bi yerden baslamak lazım .
mypop arkadasım da gençlere sans verilmesinden yana . çok haklı bizim Under takımlarımız her sene basarıdan basarıya kosarken neden a takımlarda oynatılmıyor hala anlayabilmis değilim suan Arsenal'de 92li futbolcu da oynuyor Türkiye'de bırak 92yi 89'luyu 1000 dereden su getirirek oynatırlar
kunt10a da katılıyorum lejyonerlerimiz çoğalmalı ve ülkemizin tanıtımını yapmalı ama biz nihatla emreyi tutup kolundan Türkiye'ye getiriyoruz çok yanlıs .
alt yapı sorunları zaten tüm ülkeyi sarmıs durumda belirli klüpler dısında pek önem veren yok . ( bucaspor , gençlerbirliği , trabzon , bursaspor vs. )
yorumlar için saolun .

1-2 seneye avrupada oyuncumuz kaLmıcak

yoLLadığımız oyuncuLarın peşinden kosuoruz ..

he yani futbolcuya edilen küfürler onun Avrupa defterini kapıyor öle mi diyorsun . ilginç.
Oyuncunun gelişime gelince adı üstünde '' profesyonel futbolcu ''
bu bir meslek olarak geçiyorsa ve kisi bu isi profesyonel olarak yapıyorsa gereklerini de yerine getirecek ( düzenli antrenman , dinlenme , beslenme , vs . )
Türkiye'nin en çok koşan oyuncusu Tuncaydı bir zamanlar ama İngiltere'ye transfer oldu ve gördü ki aslında hiç koşmuyormuş !
Avrupa ile Türkiye arasında şuan kondisyon ve profesyonelce düşünce arasında çok fark var .
Biz günü kurtarmaya çalışktıkça çok daha kötüye gideceğiz . İstikarın ''i'' si yok bu yüzden de futbolcu gelişemiyor geliştirilemiyor.

çok komiksin
Baştan beri oku bakayım.Anlayamıyorsun heralde

Kendini biraz zorla senide anlıyorum anlayamıyorsun hoşgörüyle karşılıyorum ama harbiden gecenin bu saatinde çekilmiyorsun

Bir oyuncuyu kafa olarak bitirsek ondan verim almamız imkansız olur.Anadolu takımlarından da emekli olur giderler.

Kendini biraz zorla senide anlıyorum anlayamıyorsun hoşgörüyle karşılıyorum ama harbiden gecenin bu saatinde çekilmiyorsun

Bir oyuncuyu kafa olarak bitirsek ondan verim almamız imkansız olur.Anadolu takımlarından da emekli olur giderler.

1.cisi evet gecenin bu saati anlayamam normal bunun fiziksel açıklamasını da yapmiyim .
2.cisi burada tartısıyoruz çekilmemek ? ben anlamadı ? o zaman tartısmayalim ?
3.cüsü bir konuda haklısın oyuncuya en ufak hatasında bagırılıp çagırılır da bu sadece Türkiye'de mi yapılıyor ?
Futbolcu olmuş kişilerin bunlardan etkilenmemesi gerekir.Kendini bunlara hazırlamalıdır.
Taraftarı o susturamaz ya ?

Futbolcu olmadan önce futbolcular analarına bacılarına küfür edilmesine endeksli olsunlar diyorsun yani yazdığından bu çıkıyor.
Vay be ...

Endeksli olmak yerine '' maçlara kulağı tıkalı çıkmak '' fiiline çalışsınlar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri