Örnegin Fenerbahçe ile Galatasaray Arasında Transfer Olmalı
Avrupa Takımlarında Hiç Böyle Bi Sorun Yok.
Ancak Türkiyede Var
Başka Bi Takimdan Başka Takıma Gidince Düşman İlan Ediyorlar.
Herkez Takımını Seviyor Onlarıda Anlayabiliyorum Ancak
Türk Futbolu Ancak Böyle İlerler.
Başkanlar Türk Takımına Oyuncularını Vermeye Korkuyorlar
çogunuza katılmaktayım ilk olarak diesel demis ki Fb - Gs arası transfer . bunun en somut örnegi İnter - Milan arasında her sene tekrarlarnıyor nerdeyse o seviyeye gelemesek de bi yerden baslamak lazım .
mypop arkadasım da gençlere sans verilmesinden yana . çok haklı bizim Under takımlarımız her sene basarıdan basarıya kosarken neden a takımlarda oynatılmıyor hala anlayabilmis değilim suan Arsenal'de 92li futbolcu da oynuyor Türkiye'de bırak 92yi 89'luyu 1000 dereden su getirirek oynatırlar
kunt10a da katılıyorum lejyonerlerimiz çoğalmalı ve ülkemizin tanıtımını yapmalı ama biz nihatla emreyi tutup kolundan Türkiye'ye getiriyoruz çok yanlıs .
alt yapı sorunları zaten tüm ülkeyi sarmıs durumda belirli klüpler dısında pek önem veren yok . ( bucaspor , gençlerbirliği , trabzon , bursaspor vs. )
yorumlar için saolun .
Kalmaz tabi futbolcuya sahada yaptığı bir hatadan dolayı ana avrat bacı hiç bir şey bırakmazsak çok daha tartısırız bu konuları1-2 seneye avrupada oyuncumuz kaLmıcak
yoLLadığımız oyuncuLarın peşinden kosuoruz ..
Kalmaz tabi futbolcuya sahada yaptığı bir hatadan dolayı ana avrat bacı hiç bir şey bırakmazsak çok daha tartısırız bu konuları
Ya hu başka gezegende mi dolaşıyoruz arkadaşımAvrupa'da oyuncumuz kalmayacak diyor
Lejyoner yani .
Ne alakası var küfürlerle ?
Kendini biraz zorla senide anlıyorum anlayamıyorsun hoşgörüyle karşılıyorum ama harbiden gecenin bu saatinde çekilmiyorsun
Bir oyuncuyu kafa olarak bitirsek ondan verim almamız imkansız olur.Anadolu takımlarından da emekli olur giderler.
Semih sen heralde sadece Türkiye sınırlarında kalmışsın.Avrupa'dan örnek veriyorsun ama neler olduğundan haberin yok.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.