Türk Erkeğinin Hayali Adriana Lima

ashli

Bayan Üye
adriimal.jpg

Türk Erkeğinin Hayali Adriana Lima

'AskMen Türkiye' 17 milyon 756 bin 293 kişinin katılımıyla "Türkiye'de En Çok Beğenilen 99 Kadın Oylaması" yaptı.

4 ay süren oylamada birbirinden güzel 130 aday yarıştı.

Victoria's Secret'ın ünlü modeli Adriana Lima Türk güzellerini geride bırakıp 117 bin 490 oyla 1'nci olarak Türkiye'deki erkeklerin hayali olduğunu kanıtladı.

Victoria's Secret'ın ünlü esmeri Lily Aldridge 2'nci, Kurt Adam filminin İngiliz güzeli Emily Blunt ise 3'ncü oldu.

Kaynak: Posta Gazetesi

---> Türk Erkeğinin Hayali Adriana Lima

Kaynak: Posta Gazetesi

:11:

benmde hayalim adriana lima ne yalan söliiiiiiiiiim :R :190:

:H

taş ya. neresi güzel değil :pp bu resmine bakmayın :pp yaz google amca gösterttsin :D

Muhteşem bir yüze sahip kaş göz daha ne olsun xD

su yabanci hayranligini hic anlamiyorum...
Turk erkekleri daha yakisikli ve turk kizlari daha guzel...

hayal edeceksiniz okadar yakisikli turk jonleri var, turk guzelleri var onlari hayaliniz olsun :)

su kadini neresi hayallere girecek (guzel kadin hakkini yiyemem ama Turklerden bundan kat kat guzeller var...
biraksinalr artik su yabanci hayranligini sinir oluyorum

Bazı yabancı kadınlardan güzelleri var tabiki Türkiye'de ama bu kadından daha güzelini görmedim açıkçası
Yanına bile yaklaşanını görmedim

vay be neymiste haberimiz yokmus... hulya avasarin gencligi buna ona ceker...
yaslandi o baska... internetten birsuru bundan guzel turk kizi bulurum...
abartilacak bir guzelligi yok bir tek goz rengi var.. (guzel, guzel degil desem kiskaniyorsun dersiniz :) ) ama kat kat guzelleri var...
hollandada bile sokaktan gecen herhangi birilerinden bile bundan daha guzeli cikar.

bu kadin istanbul a geldiginde yakindan gordum ben bunu..

Hollanda da çıkar tabiki ama Türkiye' de
Hülya avşarın gençliği de bu bayandan daha güzel değil bence :)

arkadas yakindan gormus ona sormak gerek yakindan guzelligini :)

zevkler ve renkler tartisilmazmis :)
sen oyle goruyorsan oyledir senin gozunde...benim gozumde ise hulya avsarin gencligi kat kat guzel bu kadindan... hollandada cikar elbet ama turkiyeden daha cok cikar bu kadindan guzel...

hollandalilar standartlar.. hepsi birbirinin aynisi... Turklerden daha guzel bir millet yok :) (benim gozumde) iri ve koyu renkli gozleri bile yeter turklerin...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri