Tunus İşi Patik Yapımı Resimli Anlatım

Salvo

Kayıtlı Üye

Patiğimiz tunus işi yapılmıştır.Elimden geldiğince yapılışını anlatmaya çalışıcam.Ok işaretli yerden 26 zincirle başlıyoruz.iki sıra kahverengi ördükten sonra üçüncü sırada 3 ilmek kahverengi 2 ilmek turuncu 4 kahve,3 yeşil,1 kahve,1 yeşil,1 kahve,3 yeşil,4 kahve,2 turuncu,2 kahverengi örüyoruz geriye giderken her rengi kendi renginde alıyoruz.Böylece sıra sıra laleler bitene kadar örüyoruz.
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 744x558 ve 78KB ) Buraya Tıklayın
sıra geldi burun kısmına laleler bittikten sonra en son kahverengi ipimizle 1 sıra gidip dönüşte bir eksiltip geri dönüyoruzyeşili alıyoruz başa kadar gidip her dönüşte bir eksiltip geri dönüyoruz .böylece her sırada bir eksilecek 9 sayı kalana kadar eksiltiyoruz.tekrar kahverengiyi takıp her sıranın başından bir ilmek alıp 26 sayıyı tamamlıyoruz.bu işlem ikikere daha tekrarlanıyor sonra yine laleleri koymaya devam ediyoruz.laleleri bu sefer tersten koyacağımız için onun fotoğrafınıda koyuyorum.

sıra tabanına geldi.patiği ortalayıp burun kısmından 8 yada 9 ilmek alıyoruz her iki taraftan batarak bitişe kadar böyle tamamlıyoruz.en sonda ipi kopartmadan patiğin çevresine aralıklı tırabzanlar yapıp ip geçiriyoruz .umarım anlatabilmişimdir yapmak isteyenlere kolay gelsin...
nette

---> Tunus İşi Patik Yapımı Resimli Anlatım

patiginiz cok güzel olmus arkadasim emeginize saglik bende denedim su anda yarim kaldi patigim taban ve topukda sorunum sol tarafdan eksiltmelerimde sorun yok muntazam oluyor fakat sag tarafda yanlis eksiltiyorum galiba bana yardimci olursaniz cok sevinirim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri