Tüm Yazılarım Bana Aittir Ve Kimse Bana Hakaret Edip Topiğime Kilit Vuramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SefiL|SaH

Kayıtlı Üye
--------------------------------------------------------------------------------

"Bu şiirleri Sen yazmadın !

Başkalarının şiirlerini kendin yazmış gibi gösteriyosun Yanlış Yapıyosun.

Emeğe Saygı !

Kilit." AŞKKOLİK ...

BENİM ŞİİRLERİME BU YORUMU YAPIP ÜSTÜNE ÜSTELİK TPİĞİME KİLİT VURAN ADMİN ! BENİM KILCAL DAMARLARIMI BEYNİMİN EN HASSAS NOKTALARINA ÇIKARMADAN VURDUĞUN KİLİDE ANAHTARI SOK VE O TOPİĞİ AÇ ! ŞİİRLERİMİN VE YAZILARIMIN HEPSİ BANA AİTTİR ! AKSİNİ İSTAPLAYABİLECEĞİN BİR HARF DAHİL YOKTUR ! GOOGLEYE GİR " SEFİL ŞAH VE ORÇUN SÜMER DİYE ARATTIR ONDAN SONRA SÖYLEDİKLERİNE BAK !

HADDİNİ AŞIP BİR DAHA BANA HAKARETTE BULUNMA ... !

YAZARIM-ÇİZERİM BEN ! DİKKATLI OL OK

EMEĞİME YAPTIĞIN TERBİYESİZLİĞİN YÜZÜNDEN SENDEN ÖZÜR DİLEMENİ BEKLİYORUM !

---> Tüm Yazılarım Bana Aittir Ve Kimse Bana Hakaret Edip Topiğime Kilit Vuramaz

Ya tmm Anladıkta Abartmanın Anlamıyoq Bir UYarı Yapılırım BiteR Tmm ! Sana Hak Veriyorum ! Emeğe Saygısızlık Yapılmasın AsLa !

---> Tüm Yazılarım Bana Aittir Ve Kimse Bana Hakaret Edip Topiğime Kilit Vuramaz

Hızlı Bir şekilde Yetkililer Bu Konuyu Okuyup Topiğimdeki Kilidi Kaldırsın . Ve O Topiğime Kilid Vuranında Emeğime Yaptığı Terbiyesizlikten Dolayı Ivedi Bir şekilde Benden özür Dilemesini Bekliyorum ...

Topiğime yazdıklarını gördün mü ? by _xmat ...

hayır Site içindeyse Link Alabilirmiyim ? Ve devamını Sohbette KONUŞALIM !

Doğru Söylüyorsunuz

Yazılarınızı Kilitlediğim İçin Özür Dilerim.

Bi Daha Olmaz.

Kilitler Açıldı.

Hmm

Biraz Daha Kibar Söyleyebilirdin.

Bu Kadar Sert Konuşman Gerekmezdi..

Herneyse

Ramazam Ramazan Kalp Kırmak iyi Degil

yoksa kaLp kırması cok basit

iyi yaparım o işi ama

kiLit.

Laflarına Dikkat Et .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri