tüm üyeler okusun...

TrCasH

Kayıtlı Üye
arkadaşlar konuları okuyorsunuz fakat mesaj yazmıyorsunuz.Benim derdim beğenilmek değil sadece iyi güzel kötü berbat yazmanızı istiyorum çokmu birşey istiyorum.Destek verenler alta yorum yazarak desteklerini belirtsinler...

haklısın kardeşim.verilen bir emeğin karşılığı hiç olmazsa bir teşekkür olsun.bir teşekkürü paylaşım sahiplerine çok görmeyelim.arkadaşın dediği gibi konuyu okuyup çıkmak paylaşım sahibine saygısızlık oluyor.çünkü her konu açıldığında belli bir emek harcanıp açılıyor.

Sizden tek ricam paylaşımlara iyi veya kötü yorum yazalım...

başlık düzeltildi...

emege saygi tek kelimeyle.. !! karsiLiksiz Emek oLmaz..
Emek PayLasiLdikca GüzeLdir.. Senin Saygin Yoksa VeriLecek Ne Bir PayLasim oLur Nede Harcanacak Bir Emek. ! HakLisin Tskler ;)

aslında bnce de çoğu konuya cevap yazılmıyor sadece belli yerdeki konulara cevap yazılıyor açılan konulara cevap yazalım en azından bi teşekkür edelim:)

ayh eed bnde bunun farkındayım görüntülenme sayısıyla , konudaki cevap sayısı çok farklı bnde görünce sinirleniyorm :D ama olsun :p

by teşekkürler genede yorum yapmışsın.İşte bende tam olarak bundan bahsediyordum begensenizde beğenmesenizde yorum yazın...

Son düzenleme:
haklısın kardeşim.verilen bir emeğin karşılığı hiç olmazsa bir teşekkür olsun.bir teşekkürü paylaşım sahiplerine çok görmeyelim.arkadaşın dediği gibi konuyu okuyup çıkmak paylaşım sahibine saygısızlık oluyor.çünkü her konu açıldığında belli bir emek harcanıp açılıyor.

Sizden tek ricam paylaşımlara iyi veya kötü yorum yazalım...

başlık düzeltildi...

katılıyorum:36:

Aynen birüsürü konu açTım neredeyse yarısı boşş.. yorumsuzz... katılıyorum arkadaşım güseL konuya değinmişn

saoL. .

Açılan konulara iyide olsa kötüde olsa bi yorum yazalım ki konuyu açan arkadaşımızın emeğine saygımız olsun..

Emeğe Saygı!!

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri