Tum: ''Gollere hazır olun''

Mjoy

Kayıtlı Üye
Göztepe'nin Elazığ'dan transfer ettiği, Herve Tum iddialı konuştu: "Uyum sorununu aştım. Konyaspor maçında golümü atacağım. Taraftarımız merak etmesin"

21-02-herve-tum.jpg

Göztepe'nin büyük umutlarla Elazığ'dan transfer ettiği, ancak bir türlü bekleneni veremeyen Herve Tum iddialı konuştu: "Uyum sorununu aştım. Konyaspor maçında golümü atacağım. Taraftarımız merak etmesin"

Süper Lig ekibi Elazığspor'dan büyük umutlarla kadroya katılan, ancak istenen düzeye gelemeyen Herve Tum, geçen hafta kaçırdığı gollerle taraftarları üzmüştü. Hafta içinde idmanlarda çok hırslı olduğu gözlenen tecrübeli forvet, Torku Konyaspor mücadelesi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. "Galibiyete çok ihtiyacımız var" diyen 34 yaşındaki oyuncu, "Taraftarın benden gol beklediğini biliyorum. Kimse merak etmesin. Bu hafta golümü atacağım. Önümüzdeki her maç, öncekinden daha iyi olacağım. Buraya bazı hedefler doğrultusunda geldim. Umuyorum, hepsine ulaşacağız" dedi. Öte yandan tedavisi süren Ramazan Sal ile Fatih Yiğen'in Konyaspor maçında forma giyemeyecekleri öğrenildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri