Tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Ailesinin yaşamını sürdürebilmesi gece gündüz demeden çalışan baba*larımızı her daim hatırlamalıyız, unutmamalıyız. Birçok fedakarlıklara katlanan, kendisini değil ailesini düşünen onlar yani babalardır. Büyük küçük herkes babasını sever ve onun asla mutsuz olmasını istemez elbette. Babalar Gününde, babamıza olan saygı, sadakat, sevgi,ve şükran duygularımızı ifade etmeliyiz. Onun ellerinden, yanaklarından öpmeli, Ba*balar Gününde babamızın yanında bulunmalıyız. Eğer babamız yanımızda değilse onu telefonla onu arayıp durumunu sormalı, kendisini sevdiğimizi, kendisine ihtiyacımız olduğunu belirtmeli ve kendisini unutmadığımızı belirtmeliyiz.

( Sadece Bir Gün de değil Her Gün gerekeni Yapmalıyız )

Bütün Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun..

1003128_380700422031557_2115887806_n.jpg

---> Tüm Babaların Babalar Günü Kutlu Olsun

Başta Sen 132 yaşında olan ve 75 milyon çocuğu olan Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün olmak üzere tüm babaların babalar gününü kutlar uzun ömürler dilerim, Babam , Babalarımız iyiki var :eda:

Babamin ve butun babalarin, babalar gununu kutlu olsun

babammm öyle özledim ki seni iyiki vrsın sende uzaktan olması oyle zor kiiii

Tüm babaların babalar gunu kutlu olsun...

Tek gercegım ılk askım babammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Babam Pek Haz Etmese de Bu Günlerden Hediye Karşıtı Olsa da

Kendi Çapımda Bir Jest Yaptım Facebook 'ta Kapak Resmimde Babam ile Birlikte Bir Resmimi Paylaştım.

Bunu Gören Babamın Babalar Günü hediye vs işlerde Gözü Olmayanımın Hoşnutluğu Yüzünden Belliydi.. :)

Tüm Babaların , Babalığını Hakkıyla Yapanların Bu Özel Günü Kutlu Olsun

tüm babaların babalar günü kutlu olsun. ALLAH baba olmayanlara iyi bir evlat nasip etsin

tüm babaların, babamın ve babaların babası RTE nin babalar günü kutlu olun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri