tuLca
Bayan Üye
Selam arkadaslar bende hem kisisel sayfam olsun hemd foruma yeni katilmis biri olarak kendimi tanitayim istedim .Adim aleyna 15 Subat 1987 dogumluyum.Istanbul'da yasiyorum.Ticaret Lisesi mezunuyum.Universite hayatm olamadi Turkiye'de Bi firmada 2 sene yonetici asistanligi yaptim.Calismayi cok seven bir bunyem var tabiki harcamayida oyle.Suan Yurtdisinda egitim aliyorum(Australia)kres ogretmeni adayiyim,cocuklarla aram oldukca iyidir ,cok iyi anlasirim ve dillerinden anlarim.Sanirim bu benim icin guzel bir avantaj ne dersiniz? .Ailem yanimda degil yakin akrabamizda kaliyorum onlari cok ozledim...
KisiseL ozelliklerime gelince (Can cikar huy cikmaz )
Kiskanc * sinirli * sicakkanli * eglenmeyi cok seven * herseyden cabuk bikmayan * Elindekiyle yetinmeyi bilen * Sinirlendiginde kimseyi tanimayan * kuskucu * Sempatik oldugum soylenir * Kinci Boyle biriyim iste
Gorunusum okadarda onemli degiL guzeL degilim ama cirkinde degiLim
Hobilerim: balik tutmak , av'a gitmek babamla, muzik vazgecilmezim suan aklima gelmiyor baska
fobilerim:yilan.
Sevdigim ve insallah almak istedigim araba"Mini Cooper"(asklm o benim)
Kendimi bildim bileli Galatasaray'Liyim.Konusmaya basladigimda ilk bana Cimbom demeyi ogretmis babam tabiki dilim donmedigi icin Cimcim dermisim
ve dinlemekten hic bikmadigim bir parca
Düşlerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim.
..
sana ben şiirler sözler büyüttüm
sana ben baharlar yazlar büyüttüm...
sana ben ummalı hisler büyüttüm
söyleyemedim söyleyemedim...
şarkılar yazdım sana okuyamadım
hep yanımdaydın oysa dokunamadım...
Biliyor musun en çok neyi özlüyorum
seninle bir ömür boyu beraber olmayı düşünürken
belkide söyleyemedim şeyler yüzünden şuan yanında olamadığıma
ellerini tutamadığıma ben seni çok sevdim ama SÖYLEYEMEDİM
Okuyan gozlerinize saglik arkadaslar umarim beni tanimaniza katkim olmustur.Hepinize tesekkurler:106: