Tükür Aşkın Tükürebildiğin Yerine

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Narını yakıyorum bu gece aşkın. Kuşkusuz kelime bağlaçları kuracağım adına. Yüreğime inat gafil avlıyacağım ruhunu.

Sessiz tepedeki deli kız derdin adıma.Acizane mutluydum aşkının narkozunu yemeye.Deli kız ve gözlerindeki sitemi...

Tükür aşk da tükürebildiğin yere ..Dağcılığı oynayalım tepelerde.inerse ölüm gözlerimize yamaçtaki mezar taşlarını seçelim . Uzasın mevsimler. aşk adına isyan edelim caddeye. Karanlık göç ederse yüreğimize burdanda göç edelim.

Tut harfleri öteye gitmesin.. yazmasın karaları...yutmasın mürekkebi.eylül serper yüreğime çaresizim ama sen varsın... içimin sağ köşesindeki duraklara yaslıyordun omuzlarını. Ve ellerini saçıma uzatıyorsun. göz çukurların aydınlanır birden.

Seçemiyorum aşkın rengini. Siyah beyaz karışımı. Tıpkı gözlerin gibi..ben hergece gözlerindeki karanlığı yakarak aydınlattım odamı.

Bir dip not tutarım yanağımın sol üst tarafına.. ve şöyle derim "deli kız ihram giydir aşkına tavaf et mutluluğu"... okumasın dilin bunları....martılar kıskanır gölgeni sen yakamoza düşersin..Herşeyi yakıştırdım sana bir gitmeyi yakıştıramadım. .

Sineye yapışır ellerim seni ararım derinlerde. birde bakmışım baharları da
alarak yanına terk etmişsin yüreğimi. bilmediğim bir zaman diliminde adını yazdırmışsın akrebe...

Bir bilet alarak gitmişsin. dönüşü ve telafisi olmayan bir caddeye.

ÖLÜM belkide kafiydi herşeye.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri