Tüketilmeyen fındık sabun ve şampuan oldu

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Üretim fazlası fındığın değerlendirilmesi için başlanılan yemeklik sıvı yağ üretimine şimdi de temizlik maddeleri eklendi.

Fiskobirlik, imal ettiği fındık katkılı temizlik ürünlerini Irak ve Gürcistan'a ihraç etmeye başladı. İran ile de anlaşmaya varıldı. Fındık katkılı temizlik ürünleri, içinde vücuda dinçlik veren E vitamini barındırıyor.

Şirket, 10 aydan bu yana fındık katkılı saç şampuanından cam sileceğine, sıvı sabundan içerisinde fındık parçacığı bulunan güzellik sabununa kadar birçok temizlik ürünü imal ediyor. Bu ürünlerin ihracat değerinin 1 milyon 250 bin doları bulduğu ifade ediliyor. Şirket, bugüne kadar çoğunluğu Irak olmak üzere 5 bin tona yakın temizlik maddesini ihraç etti. Fındıklı temizlik maddelerine Avrupa'da yaşayan Türkler de büyük ilgi gösteriyor. Ancak ihracat Avrupa Birliği'nin standartlarına takıldı. Fiskobirlik'in ve Ordu Yağ Sanayii AŞ'nin Başkanı Yaşar Pamuk, bu zamana kadar pazarın tepkilerini görmek için beklediklerini ifade etti. Pamuk, "Bu zamana kadar hiç reklam-tanıtım çalışması yapmadık. Gelecek yıldan itibaren şartların olgunlaştığına karar verirsek bir tanıtım atağı yapmayı düşünüyoruz." diyor. Fiskobirlik, ürün çeşitlerinin içine yenilerini eklemek için çalışmalara devam ediyor. Gelişmelere göre üretim miktarını artırmak için tesisleri ek yatırımla büyütecek.

Birlik Başkanı Pamuk, rekabetin yoğun ve çetin geçtiği temizlik sektöründe 10 ay gibi bir sürenin bir yerlere gelmek için çok erken olduğunu kaydederken, "Çotanak güçlü ve kendini benimsetmiş bir marka. Biz de 'Ordu Yağ Sanayii ne yaparsa kaliteli yapar' kanaatine zarar verecek bir adım atmıyoruz." diyor.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri