tuhaf bisey kesinlkle

berkmc

Kayıtlı Üye
yha arkadaslar cıktıgım bi kız vardı ayrldık fln sora gne dayanamadk barstık artk sevmiorm onu ama uzlmesn die hep duruorm yni hc sevmiorm demiorm eskisi gibi sıcak knlı davranıorm fln ama bizim sınfta bi kız var cddn bna cok gzl grunuo ve hni kndme karsı koyamıorm hni hep ynnda oluorm fln oda glba bilmiorm ama bna ole davranıo fln ama suan cıktıgım kızıda bırakamıorm cunku cok uzlcgni biliorm naapcagımı hc ama hc bilmiorm tuhaf bsey cddn bole kalbim sınftkı o ilgi duydugum kızı istio ama beynm dur cıktıgın kızı untma dio napcgmı sasrms durum daym yni nebilym sevmiorm ama ona her gun sevdigimi soluorm cok buyuk suc isliorm biliorm ama sırf o mutlu olsn mutlu olmk onn hakkı biliorm ama bole olnca onu uzmeynce gne sclu hssediorm ona yalan soluorm napıcam ne edicem hc bilmiorm bzn diorm bırak butun kızları tek basına takıl ama o snftki kızı cddn seviorm yni ama bsyde yapamıorm elim kolum baglı zamnın gecmsni bkliorm hc bsy elmdn gelmio :S nse okudugunz icin tskkr ederim bi fikri olan varsa ltfn yardımcı olsn sevgiler saygılar

yha kardes ihanet etmek biliorm sucluormda kendimide hni uzlmsni istemiorm ama sonnda gidip herseyi anlatıp ozrdilicem =( ama gnde neolrsa olsn o snftki kızı brkmm biliorm cnk chok seviorm yha =(

Onu Düşünüosan Ben Bi Kız olarak söylyrm cnm yapma bunu..içimde ki hisler eskisi gibi değil sana askm cnm deyıp bi iki tatlı sözle bitir o sana ne kdr msj atarsa atsın cevap da verme ona bunu yapma yalan söyleme yazık... ebn kendime yapılsın istemem böle bi durumda olsam sevglm olsa beni bırakmasını isterdm.. sende bunu yap..delikanlılık budur dimi canım?

Çağla Daha 15 yasındasn Gercek sewgiyi tatmamıssın sanırım.. Sewen İnsana o kadar gaddar olunmaz..Sewenin ahı tutar..sen delikanlı Doğru zamanda doğru sözlerle canını yakmadan kızın sonlandır..

ben bilirim büşracım sen rahat ol..;)
aldatmaca oyunundan daha yararlı gaddar olmak..yoksa zor bırakır..

aslnda cok haklısın büşra dsunceleri soledigin icin cddn tsskkr ederim aslnda haklsn yarın ilk isim konsmak olck kalbni kırmadan anlatıcam herseyi bi kızın bu drumdaki dusuncelerini solemsi bi kızın dusuncelerini almam cok guzl oldu hersey icin tskkr ederim tum yardımcı olmaya calısanlara sevgiler saygılar

bugun yaptım iste gittim konstum ve sınftaki kıza acıldım :D cok mutluyum yha icimden bole sevinc cıkıo resmn :D okudugnuz ilgilendiginz icin tsskr ederim

yazik simdiki kizaa

iki gun sonra yolda baktigin baska bir kizada asik olup bundan nasil ayrilcam onu uzmek istemiyorum diye konu acarsin sen..;)

yardimci olunmamis sen dier kizi unutup direk buna acilmissin ztn

ayrca cagla 15 yasinda olabilir ama burda baya zekasizdan daha zeki:)

gerçekten sevmiomuşsun demekki ayrıl bncede kırmadan söyle ama o hoşlandığn kızdada bu hatayı yapma bnce sevdiğine eminsen çık sora çok pişman olursun ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri