' TR9gO3qHFK0
Elsa Bayan Üye 3 Kas 2012 #3 ---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Bana da lo lo lo yaparsın artık kısmını, sana da lo lo lo yapar artık diye değiştiriyorum xD
---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Bana da lo lo lo yaparsın artık kısmını, sana da lo lo lo yapar artık diye değiştiriyorum xD
'hayaL Bayan Üye 3 Kas 2012 #4 ---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Güzel söylemiş bu şarkıyı...Zaten 12 yaşında başlamış sezen aksunun vokalistligini yapmaya..
---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Güzel söylemiş bu şarkıyı...Zaten 12 yaşında başlamış sezen aksunun vokalistligini yapmaya..
Elsa Bayan Üye 3 Kas 2012 #5 ---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptığını senden öğrendim ablacım Bu şarkısı benimde hoşuma gitti, sözleri çok iyi ve güzel yorumlamış.
---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptığını senden öğrendim ablacım Bu şarkısı benimde hoşuma gitti, sözleri çok iyi ve güzel yorumlamış.
'hayaL Bayan Üye 3 Kas 2012 #6 ---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Elsa' Alıntı: Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptığını senden öğrendim ablacım Bu şarkısı benimde hoşuma gitti, sözleri çok iyi ve güzel yorumlamış. Genişletmek için tıkla ... ) Ben biliyordum ama 12 yaşında başladıgını bilmiyordum yeni ögrendim...Çok güzel söylemiş evet bende cok begendim teşekkürler canım + )
---> Tuğba Özerk - Kolay Değil Elsa' Alıntı: Sezen Aksu'nun vokalistliğini yaptığını senden öğrendim ablacım Bu şarkısı benimde hoşuma gitti, sözleri çok iyi ve güzel yorumlamış. Genişletmek için tıkla ... ) Ben biliyordum ama 12 yaşında başladıgını bilmiyordum yeni ögrendim...Çok güzel söylemiş evet bende cok begendim teşekkürler canım + )
Elsa Bayan Üye 3 Kas 2012 #9 ---> Tuğba Özerk - Kolay Değil leylmira' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :R