TSREŞB'nin yeni Başkanı Recep Koçak oldu

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
368727866.jpg

Türkiye Sigorta ve Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği (TSREŞB) Başkanlığı'na Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak seçildi

Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği'nin (TSREŞB) yeni başkanı Recep Koçak oldu. TSREŞB merkez binasında gerçekleştirilen seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında Işık Sigorta'nın Genel Müdürü Recep Koçak, başkanlık görevine getirildi. 59 şirketin oy kullandığı seçimde Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak 32 oy alırken, Aviva Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Fırat'a 25 oy çıktı. Koçak, daha önce TSRŞB Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştı. Oyların büyük bölümünü almaktan memnun olduğunu söyleyen Koçak, seçimlerin sigorta sektörüne hayırlı olmasını diledi. Recep Koçak, "Görevim kolay değil. Dönemimde başarılı olmak, aldığım oylara layık olmak için gerekeni yapacağım. En önemli hedefim sektörü olduğundan daha iyi bir yere getirmek" dedi. Toplantıda komitelerle denetim ve disiplin kurulu üyeleri de seçildi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri