Tsjuder

.HappineSs.

asdfghjklşi?
Kayıtlı Üye
98223772jy2.jpg

Norveçli black metal grubu Tsjuder 1993 yılında Oslo'da kuruldu.
Görünüşleri ve müzikal temalarıyla sert old school black metal yapıyorlar.
Tsjuder ismini The Pathfinder isimli filmden seçmişler.

Şu anki kadro;
Nag - Bass, vokal
Draugluin Gitar
Anti Christian Davul

Div Gammelt Stasj Demo, 1995
Ved Ferdens Ende Demo, 1995
Possessed Demo, 1996
Throne of the Goat EP, 1997
Atum Nocturnem EP, 1999
Kill For Satan , 2000
Demonic Possession , 2002
Desert Northern Hell , 2004
Norwegian Apocalypse DVD, 2006

Bu parçalara dikkat :
Mouth of Madness
The Daemon Gate
Kill For Satan

---> Tsjuder

Emo ile alakası nedir anlamadım ?

YüzLerindeki boyaLardan doLayı eLeştirir ya çoğu [ Ben dahiL :H ] bunLarında yüzleri boyalı ve hatta abartlı ama çoğu eLeştiren bu tarz sanatçıLara bayıLıyor sözüm sadece bu konuya degıl yanlıs anlama hayko cepkın vs aLayı boyLe ama Anti EmocuLar Hayran geneLde :H

---> Tsjuder

YüzLerindeki boyaLardan doLayı eLeştirir ya çoğu [ Ben dahiL :H ] bunLarında yüzleri boyalı ve hatta abartlı ama çoğu eLeştiren bu tarz sanatçıLara bayıLıyor sözüm sadece bu konuya degıl yanlıs anlama hayko cepkın vs aLayı boyLe ama Anti EmocuLar Hayran geneLde :H

Anladım..

Yüzlerinde ki boya( Corpse paint ) Black metal de geçerli sadece. Onların yaptığı bir makyaj. Hayko Cepkin'i adamdan sayma zaten o başlı başına bir özenti. Metal yaptığını zanneden zavallı :D

---> Tsjuder

Anladım..

Yüzlerinde ki boya( Corpse paint ) Black metal de geçerli sadece. Onların yaptığı bir makyaj. Hayko Cepkin'i adamdan sayma zaten o başlı başına bir özenti. Metal yaptığını zanneden zavallı :D

Valla Pek biLmiyorum Bro bendede var 2-3 tane albümü olan slipknot, metallica, korn bıkactane daha var ama kendılerını pek tanımam slipknot dogru mu yazdım onuda bılmıyorum ama iLginç geLdi :H Haykoyu saLLadım zatende maLum TRock Star 'mış çoğuna göre . Yakında Abdurrahman Önülle yarışacak iLahide :R Ramazan geliyor aLbüm yapacakmı acaba :H

---> Tsjuder

Valla Pek biLmiyorum Bro bendede var 2-3 tane albümü olan slipknot, metallica, korn bıkactane daha var ama kendılerını pek tanımam slipknot dogru mu yazdım onuda bılmıyorum ama iLginç geLdi :H Haykoyu saLLadım zatende maLum TRock Star 'mış çoğuna göre . Yakında Abdurrahman Önülle yarışacak iLahide :R Ramazan geliyor aLbüm yapacakmı acaba :H

Slipknot evet doğru :D Yalnız ben o grubu da pek sevmem hacı.. Maskeleriyle falan korkunç olmaya çalışıyorlar ama ben dinleyince aksine gülüyorum.. Baya bi komik.. Ha ama baya bi hayranı da var.. Dikkat edersen çoğu emo.. :D

Neyse sohbet olmasın.. İlgin için sağ ol . :)

---> Tsjuder

Slipknot evet doğru :D Yalnız ben o grubu da pek sevmem hacı.. Maskeleriyle falan korkunç olmaya çalışıyorlar ama ben dinleyince aksine gülüyorum.. Baya bi komik.. Ha ama baya bi hayranı da var.. Dikkat edersen çoğu emo.. :D

Neyse sohbet olmasın.. İlgin için sağ ol . :)

Tamam bro sohbet oLmasın ama doğru :R Rock dinLerim bıkmam ama tipLerini pek biLmem sadece dinLerim yani :R evet sLipknotdaki bebeleri gördüm maskelerini zaten farkına vardıysan her albumde 1 tane sakin söyledıklerı var :11:

Eyv Cnm Rica ederim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri