TS-GÜNEŞ'ten açıklamalar

HaDeS

Kayıtlı Üye
Şenol Güneş: Bir kırmızı kart bu kadar gündem olur mu! 'Aynı hakem geçen yıl beni dışarı attı ama bundan kimsenin haberi yok'
ORDUSPOR MÜTHİŞ İŞLER BAŞARIYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Orduspor galibiyetinin ardından önemli açıklamalar yaptı, Güneş, "Ölen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun. Mütevazı bir kentte müthiş işler yapan Orduspor ile oynadık. Her şey Orduspor'un lehine gidiyordu. Bizim üzerimizde istenen sonuçları alamadığımız için baskı vardı. İlk yarı iyi oynamadık. İkinci yarıda oyuna hakim olduk. Kazanamama baskı nedeniyle panik yaptık ama bizim takımda bunların olmaması gerekir" dedi.

OLCAN OYNAMAYARAK TOPARLANDI
"Bir maçtan 3 puan aldık ve bitti. Umarım bu galibiyet güvenimizi yerin getirir" diyen kurt hoca, takıma yeniden dönen Gustavo Colman ile ilgili sorulan bir soruya cevap veren Şenol Güneş, "Colman diri ama kesik kesik oynadı. Fakat niyetinden, gayretinden memnunum" ifadesini kullandı. Güneş, Olcan Adın için de "Olcan zaten iyi bir oyuncu. Bu kadar üst seviye bir futbolcu iyi oynayamazsa morali bozulur. Bu tür oyuncular bazen oynamayarak toparlanır. Olcan oynamadı ve sonrasında toparlandı" yorumu yaptı.

RAPOR İLE 6 MAÇ CEZA ALDIM
Şenol Güneş, Fenerbahçeli Caner Erkin'e Eskişehirspor ile oynanan ve 1-1 biten maçta gösterdiği kırmızı kart çok tartışılan hakem Fırat Aydınus konusuna değindi. Bu olayın bu kadar büyütülmesini ve gündeme getirilmesini eleştiren başarılı teknik adam, "Türkiye'de bir hakemin bir oyuncuyu atması gündem oluyorsa konuşulacak bir şey yok. Aynı hakem geçen sene beni dışarı attı ama bundan hiç kimsenin haberi yok. Verilen rapor doğrultusunda da 6 maç ceza aldım" ifadesini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri