trt'nin en güzel kanalı hangisidir?
gizli.prenses Bayan Üye 3 Nis 2009 #2 ---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? trt cocuktaki bak yap'ı sefiom:işime yarıyo.gerisini izlemiom
---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? trt cocuktaki bak yap'ı sefiom:işime yarıyo.gerisini izlemiom
damir Banned 3 Nis 2009 #3 ---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? izlemiyorum TRT sadece zaman zaman haberlerini izliyorum o kadar.Trt de bozulmalar oluyor artık ya.
---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? izlemiyorum TRT sadece zaman zaman haberlerini izliyorum o kadar.Trt de bozulmalar oluyor artık ya.
Quaresma Kayıtlı Üye 3 Nis 2009 #4 ---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? TRT 3 12 den sonraki o dıdddddddd sesini çok seviyorum hahaha
---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? TRT 3 12 den sonraki o dıdddddddd sesini çok seviyorum hahaha
sleepless Bayan Üye 3 Nis 2009 #5 ---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? trt çocukk nasıl yazılıolar bilmiorm ama o igılpigıl snraa tombilibuulara bayılıorm :8:
---> trt'nin en güzel kanalı hangisidir? trt çocukk nasıl yazılıolar bilmiorm ama o igılpigıl snraa tombilibuulara bayılıorm :8: