İsmim: Oğuzhan ama Oğuz deniliyor genelde
Soyadım: Sallasana Ne yapcan arkadaş
Hobilerim: Pc İle uğraşmak, Kitap okumak, Müzik dinlemek ve tek vazgeçilmezim Kavak Yelleri (Efe’ye bayılırım), Yalnız Kalmak, Tiyatro, Film izlemek
Fobilerim: Böcükler, Yalnız Kalmak (Yukarıdakiyle anlamları farklı)
Takımım: Galatasaray
Hayranı Olduğum Kişilikler: Sagopa Kajmer, Dağhan Külegeç, Marija Petronijevic, Pelin Karahan
En Sevdiğim Gruplar: Linkin Park, Cartel, Kuvvet Mira
Sevdiğim Müzik Türleri: Rap, Rock, Punk Rock
Sevdiğim Huylarım: Affediciyim, Yenilikçiyim ( Kısaca Devrimci ama siyasal anlamda değil), Sakin biri olmam, Kolay Kolay sinirlenmemem
Sevmediğim Huylarım: Sinirlenirsem kimseyi affetmem ezerim kafasını , Yalan söylerim
Burç: Boğa Tam uyarım özelliklerine
En Sevdiğim Renk: Kırmızı, Siyah
Hayatımın Anlamları: Dostlarım, Ailem, Pc
En Son İzlediğim Film: Bana Söz Ver (Emir Kusturica süper iş başarmış tavsiyemdir), Goal 3
En Sevdiğim Filmler: Goal Serisi, Promise Me, 100 Girls, American Pie series
Tam anlamıyla bilgisayar için doğmuşum denebilir. Hayattaki tek amacım Türkiye’ye Microsoft gibi bişi kurmak. Hayal kurmayı çok severim Hayat doluyumdur fazla şey takmam kafama ama taktımmıda yandım zayıftım artık şişmanlıyorum gene durum vahim
Puda Phen Web Cam Çekimi
Soyadım: Sallasana Ne yapcan arkadaş
Hobilerim: Pc İle uğraşmak, Kitap okumak, Müzik dinlemek ve tek vazgeçilmezim Kavak Yelleri (Efe’ye bayılırım), Yalnız Kalmak, Tiyatro, Film izlemek
Fobilerim: Böcükler, Yalnız Kalmak (Yukarıdakiyle anlamları farklı)
Takımım: Galatasaray
Hayranı Olduğum Kişilikler: Sagopa Kajmer, Dağhan Külegeç, Marija Petronijevic, Pelin Karahan
En Sevdiğim Gruplar: Linkin Park, Cartel, Kuvvet Mira
Sevdiğim Müzik Türleri: Rap, Rock, Punk Rock
Sevdiğim Huylarım: Affediciyim, Yenilikçiyim ( Kısaca Devrimci ama siyasal anlamda değil), Sakin biri olmam, Kolay Kolay sinirlenmemem
Sevmediğim Huylarım: Sinirlenirsem kimseyi affetmem ezerim kafasını , Yalan söylerim
Burç: Boğa Tam uyarım özelliklerine
En Sevdiğim Renk: Kırmızı, Siyah
Hayatımın Anlamları: Dostlarım, Ailem, Pc
En Son İzlediğim Film: Bana Söz Ver (Emir Kusturica süper iş başarmış tavsiyemdir), Goal 3
En Sevdiğim Filmler: Goal Serisi, Promise Me, 100 Girls, American Pie series
Tam anlamıyla bilgisayar için doğmuşum denebilir. Hayattaki tek amacım Türkiye’ye Microsoft gibi bişi kurmak. Hayal kurmayı çok severim Hayat doluyumdur fazla şey takmam kafama ama taktımmıda yandım zayıftım artık şişmanlıyorum gene durum vahim
Puda Phen Web Cam Çekimi
Son düzenleme: