Transfer zamanı değil !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor.

Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarının ikinci etap kampını şampiyon Bursaspor'un da bulunduğu Avusturya Bad Tatzmannsdorf kasabasında sürdürüyor.

Teknik Direktör Thomas Doll nezaretinde sürdürülen, yoğun ve yorucu geçen kampta futbolcular zorlu yeni sezon için hazırlanıyor. Kırmızı siyahlı ekibin futbolcuları Mustafa Pektemek ve Orhan Şam antrenman sonrası yanıtladı.

Gençlerbirliği'nin genç golcüsü Mustafa Pektemek, yeni sezon için tempolu bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini, yeni sezona iyi bir şekilde hazırlandıklarını söyledi. Kendisi hakkında çıkan transfer söylentileri konusundaki soruyu yanıtlayan Mustafa, "Benim transfer konusunda bilgim yok. Kulübümle 3 yıllık mukavelem var. Bana gelen ciddi bir teklif de olmadı. Zaten transferi düşünecek zaman yok. Lige en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor" dedi.

İkinci etap çalışmalarını Avusturya'da geçirdiklerini, yoğun ve yorucu bir kamp dönemi olduğunu belirten Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcusu Orhan, "Yoğun bir kamp dönemi geçiriyoruz. Gençlerbirliği olarak genç bir ekibe sahibiz. Giden çok arkadaşımız oldu. Gelenler ise çok iyi. Geçtiğimiz sezon ligi iyi bir yerde tamamladık. Ancak bu yıl ilk 5'in içinde olmak istiyoruz. Bunu başaracak kapasitedeyiz" dedi. Bursaspor ile aynı yerde kamp yaptıklarını söyleyen Orhan Şam, "Şampiyonluklarından dolayı tekrar tebrik ettik. Bir ilke imza attılar. Özverili çalışıyorlar. Hem şampiyonlar liginde hem de ligde başarılar diliyorum" diye konuştu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri