Transeksüel lezbiyen çift evlendi

'Gülümse

:D
Prenses
ngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan iki transeksüel lezbiyen çift olan 65 yaşındaki Jenny-Anne Bishop ve 68 yaşındaki Elen Heart dünya evine girdi.

2004 yılında tanıştıklarıklarında erkek olan ve toplam 5 çocuk sahibi çift, ilk önce eşlerinden boşandıklarını söyledi. Daha sonra hayatlarına travesti olarak devam eden çift, bir kaç yıl sonra operasyonla cinsel kimliklerini değiştirdi. İlşkilerine ara vermeyen Bishop ve Heart, artık lezbiyen iklişki yaşamaya başladı.

7 yıl önce ortak bir arkadaşının evinde verdiği yılbaşı partisinde tanışan lezbiyen çift 20 yıl sonra yeniden evlenmeye karar verdi. Manchester'daki bir kilisede dünya evine giren çift eski eşlerinin (karılarının) ve çocuklarının bu durumu gayet normal karşıladıklarını dile getirdi.

Ailelerini büyütmekten mutlu olduklarını söyleyen karı-koca(!), "Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi. Ne gay(eşcinsel) ne lezbiyen ne de hetero olması önemli değil. Biz ruh eşimizi bulduk" açıklamasında bulundu.
(Gazeteport)

---> Transeksüel lezbiyen çift evlendi

Ne kadar abuk sabuk bir haber var İngiltere'den
Allah sonlarını hayır etsin :)

pis kefereler

her iki ayni cins iliskiye girdiginde ta obur dunya sarsilirmis.

bilemicem nekadar hurafe olup olmadigini ama tiksindirici ve igrenc bir durum oldugu ortada...

kabul tiskindirici
ama ben Kuranda ne yazarsa ona inanrım ve şuana kadar öyle bir şey okumadım

bilmedigimi soyledim zaten...

elbette kuranda yazilana inanilir ama diger seylerede inanmayin demiyor, hadisler veya peygamberlerin soyledikleri gibi...

kuranda yazmayp peygamber efendimizinde yasakladigi bircok sey vardir. veya soyledi..

ama bu konunun nekadar dogru olup olmadigini gercekende bilmiyorum. arasitrmak gerek...

velhasil igrenc birsey oldugu ortada ve dinimizinde ayni cinsden insanin birbiriyle iliski kurmai veya evlenmesine musade edecegini zannetmiyorum...

bilmedigimi soyledim zaten...

elbette kuranda yazilana inanilir ama diger seylerede inanmayin demiyor, hadisler veya peygamberlerin soyledikleri gibi...

kuranda yazmayp peygamber efendimizinde yasakladigi bircok sey vardir. veya soyledi..

ama bu konunun nekadar dogru olup olmadigini gercekende bilmiyorum. arasitrmak gerek...

velhasil igrenc birsey oldugu ortada ve dinimizinde ayni cinsden insanin birbiriyle iliski kurmai veya evlenmesine musade edecegini zannetmiyorum...

belli başlı hadislere inanıyorum çünkü bazışeyler terikatlar tarfından yazılıyor..

haklısın iğrenç bir durum...

Saygı duymak lazım.
Allah bir yastıkta kocatsın mı denir.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri