Transcendence’tan 7 Yeni Klip Yayınlandı

Silencio

Kayıtlı Üye
Christopher Nolan’ın yapımcılığını üstlendiği ve The Dark Knight, Inception gibi filmlerinde görüntü yönetmenliğini yapan Wally Pfister’e emanet ettiği bilimkurgu filmi Transcendence’tan 7 klip yayınlandı.

transcendence-filmloverss.jpg

Dr. Will Caster, yapay zeka üzerinde çalışan bir araştırmacıdır. Bilinen her şeyin zekası ile insan duygularını bir araya getiren bir makine icat etmeye çalışmaktadır. Tartışma yaratan deneyleri popülerlikle birlikte, teknoloji karşıtlarının da hedefi haline getirmiştir onu. Ancak Wiil’in sonunu getirecek olay, istedikleri teknolojik yardımı reddettiği bir terörist grubun elinden olacaktır. Kendisi gibi bir bilim insanı olan eşi Evelyn, Will’in beynini bir süperbilgisayara bağlar. Vücudu ölse de beyni işleyen ve entegre edilen bilgisayar ile yeni bir form kazanan Will, dünyayı yaklaşmakta olan bir terörist saldırıdan haberdar edecek ve yeniden hedef haline gelecektir.

Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Cillian Murphy ve Paul Bettany’nin başrollerini üstlendiği film, 30 Mayıs’ta vizyona girecek.

---> Transcendence’tan 7 Yeni Klip Yayınlandı

Ozgur videoları izlemiyorum

Videolar Youtube'dan olduğu içindir abi. Ama yapabileceğim başka birşey yok. Videoları filmin yapımcılığını üstlenen sitelerden alıyorum. Yani başka bir yerden bulup eklemek zor. Üzgünüm.

---> Transcendence’tan 7 Yeni Klip Yayınlandı

Ozgur biliyorum senin yapıcak bişey olmadığını yutube açılması yakındır

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri