Trabzon'un yeni komandosu

'-DamLa

Bayan Üye
Bordo-mavililerin yeni stoperi Aykut Demir, Trabzonspor'a büyük başarılar için geldiğini belirtirken, "Disiplinli çalışmamdan dolayı bana komando derler" dedi

Trabzonspor'da Gençlerbirliği'nden transfer edilen Aykut Demir, bordo-mavili takım ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Sirene Davraz Oteli'nin toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Aykut Demir ile Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman katıldı. Karaman, burada yaptığı konuşmada Aykut'a güvendiklerini ve başarılı olmasını beklediklerini söyledi.

TRABZON BÜYÜK CAMİA
Aykut Demir ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu ifade etti. Aykut, "Son yıllarda düşük bir performans sergilese de Trabzonspor her sene şampiyonluğu hedefliyor. Ben de hedefleri olan bir oyuncuyum. Uzun yıllar hizmet edip, Trabzonspor'u eski günlerine taşımak için çalışacağım" dedi.

REKABETE HAZIRIM
4 yıl G.Birliği'nde oynadığını hatırlatan Aykut, "24 yaşındayım. Tam kıvamımdayım. Trabzonspor'a en güzel zamanımda geldiğimi düşünüyorum" dedi. Başarılı stoper, görev bölgesinde önemli isimlerin olmasının hatırlatılması üzerine ise "Rekabete hazırım" diye konuştu. Aykut, disiplinli ve çalışkan olduğu için kendisine "Komando" dendiğini söyledi.

Cevat KOL

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri