Trabzon'un 3 Büyükler'in içine girdiğini düşünmüyorum.

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe Kulübü’nün aylık resmi dergisine konuşan Caner Erkin, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine sonuna kadar inandıklarını söyledi. “Taraftara şampiyonluk kupasını armağan edeceğiz. Herkesin için rahat olsun” diye konuşan Caner, Trabzonspor’un 3 Büyükler’in içine girdiğini düşünmüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş bizim ezeli rakiplerimiz. Onların düşük bir sezon geçirmeleri ve yarıştan erken kopmaları, Trabzonspor’un bu kadar öne çıkmasına sebep oldu. Ben inanıyorum ki; Trabzonspor puan kaybedecek ve biz inşallah Ankaragücü maçında taraftarımızın karşısına hem lider hem şampiyon olarak çıkacağız” diye konuştu. Trabzonspor’un ilk yarıya göre kötü maçlar çıkardığını kaydeden Caner, şöyle devam etti: “Ben şansa inanmıyorum ama şans yanlarında... Son dakikalarda çok güzel goller buluyorlar. Takım olarak bence çok yetenekli oyuncuları yok. Takımda oyun, 3-4 kişinin üstüne yüklenmiş durumda. Burak, Selçuk ve Jaja gibi... Onlar da biraz tökezlediğinde veya vasat oynadıklarında yani vasıflarının üzerine çıkmadıklarında takım çok zorlanıyor. Ama işte, zorlansalar bile son anlarda buldukları gollerle buraya kadar geldiler. Bundan sonrası için aynı gidişatın devam edeceğini sanmıyorum.”

‘Herkes Caner’i görecek’

“Galatasaray’da oynarken bile Fenerbahçe kaybettiğinde üzülüyordum” diyen Caner, “Maç kaybettiğimizde kendimi çok kötü hissediyorum. Kazandığımızda ise tadından yenmiyor” ifadelerini kullandı. Caner, Rusya defterini kapattığını anlatarak, “İlk önce nasıl bir Fenerbahçeli olduğumu Türkiye’ye ve bütün dünyaya göstermek zorundayım” dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri