Trabzonspor'da Yönetim Istifaya Hazırlanıyor

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor'da bugün yapılan olaylı Olağanüstü Genel Kurul'un ardından sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. İptal edilen genel kurulun ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen yönetim kurulunun, olağanüstü kongre kararı alabileceği konuşuluyor.

Yaşanan gelişmelerden dolayı kırgın olduğu belirtilen Başkan Sadri Şener'in, görevi bırakabileceğini söylediği öğrenildi. Yönetim kurulu üyelerinin Şener'i ikna etmeye çalıştıkları, yönetimin bu akşam yeniden bir araya geleceği kaydedildi.

Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, Başkan Şener'in görevi bırakma yönünde de serzenişleri olduğunu açıkladı. Bugünkü genel kurulda camiaya yakışmayan gelişmeler yaşandığını ifade eden Yener, son kararı iftar sonrası yapacakları toplantıda vereceklerini dile getirdi.

Başkan Şener'in istifa etmesi durumunda ise yönetim kurulunun, akşam saatlerinde yapacağı toplantıda tüzük gereği olağanüstü kongre kararı alacağı bildirildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri