Trabzonsporcell yolda

TSunami_61

Kayıtlı Üye
Avea ile mobil telekomünikasyon işbirliğinin projesi olan “Trabzonsporcell”, yakında tanıtılacak.

Trabzonspor'un yıllık 4,5 milyon euro gelir beklediği sistemin alt yapısı büyük oranda tamamlandı Trabzonspor Kulübü ile Avea arasındaki mobil telekomünikasyon işbirliğinin projesi olan “Trabzonsporcell”, yakında piyasaya çıkacak.

Trabzonsporcelll tarifesi avantajlarından faydalanmak isteyen Trabzonspor taraftarları, isterlerse mevcut numaralarını kullanmaya devam edebilecek. Taraftarlar, Trabzonsporcell markalı yeni bir SIM kart ile hangi mobil operatörden olursa olsun mevcut numaralarını, ön kodu dahil Avea'ya taşıyarak Trabzonsporcellii olabilecek.

Trabzonsporcell aboneleri, telefon görüşmesi, SMS, MMS, mobil internet ve tüm diğer katma değerli servisler gibi, standart GSM hizmetlerinin tam******* faydalanabilecek.

Avea Fenerbahçe ile yaptığı anlaşmanın ardından Trabzonsporcell 'in alt yapısını kısa süre içersinde bitirmek için çalışmalarına hız verdi .Bordo Mavililer özellikle Avrupa'da ki gurbetçilerin Trabzonsporcelle yoğun ilgi göstermesini bekliyor

---> Trabzonsporcell yolda

sizle alakası yok bunun avea tüm takımlarla işbirliği halinde fenerbahcenınki çıktıgı için sen öyle zanedıyorsun bu proje gecen sene eylülün projesidir bazı şeyleri yazarkende bilgi sahibi olmak ta gerekir

ben soledım zaten yukarda yalcınım:)kızma yahu haberı yoktur belkı..nese konu sohbete donmesın bılıyosun ben dayanamıyorum:D

---> Trabzonsporcell yolda

sizle alakası yok bunun avea tüm takımlarla işbirliği halinde fenerbahcenınki çıktıgı için sen öyle zanedıyorsun bu proje gecen sene eylülün projesidir bazı şeyleri yazarkende bilgi sahibi olmak ta gerekir

trabzonun işi yok fenerden çalıntı yapcak..
şakaydı biliyoruz heralde okadar cahil değiliz..tsunami

neyse tkrardn hayrlı olsun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri