Trabzonspor tam ona göre

KoJiRo

Kayıtlı Üye
Çağrı Davran, Hugo Almeida'nın Bordo-Mavililer'e transferini yorumladı.

fft104mm2958419.jpg

1)Rakam belli: 2.5 milyon Euro

Hugo Almeida’nın, Beşiktaş’la olan sözleşmesi sona erdi. Kendisiyle son röportajı, Türkiye’den ayrılmadan önce yaklaşık 2 hafta önce yapmıştım. Bana net bir şekilde, “Artık başka kulüplerden gelen teklifleri de değerlendireceğim” demişti. Uygun şartların oluşması halinde Trabzonspor’un, onu kadrosuna katacağını düşünüyorum. Hugo, Beşiktaş’tan yine aynı parayı istediği için anlaşamamıştı. Ama söz konusu 2.5 milyon Euro’yu Bordo-Mavililer’in ona verebileceği fikrindeyim. Cardozo ya da başka biriyle ilgilenilmemesi, en mantıklısı. Yoksa ikinci bir Janko kabusu, kaçınılmaz olur! O, Türkiye’yi seviyor ve bu ülkede oynamaya sıcak bakıyor.

2)İstanbul’u çok özlemez!

Portekizli forvet, 2010-11 sezonunun devre arasından beri Türkiye’de kariyerini sürdürdü. Bu ülkenin futbolcusu, medyası ve taraftarıyla ilgili yeteri kadar bilgiye sahip. Başına neler gelebileceğini, nasıl hareket etmesi gerektiğini çok iyi biliyor. Süper Lig’deki tecrübesi, Trabzonspor için büyük avantaj olabilir. Karadeniz ekibindeki birçok oyuncuyu zaten yakından tanıyor. Portekiz temsilcisi Porto’da ve Milli Takım’da beraber forma giydiği Jose Bosingwa’nın varlığı da, onun Trabzon’a ve takıma uyum sağlamasında kolay sağlayacaktır. İstanbul elbette Trabzon’a göre büyük bir şehir ama, Almeida da aşırı bir gece yaşantısına sahip biri hiç olmadı!

3)Trabzonspor daha atak oynuyor

Tecrübeli forvetin, Beşiktaş’ta özellikle Fernades’in ayrılmasının ardından en büyük sıkıntısı yeteri kadar top alamamasıydı. Benimle yaptığı konuşmada da bu konu üzerinde ısrarla durmuştu. Hatta Fernandes’in gitmesi sonrasında Olcay, Oğuzhan ve Gökhan Töre’den oluşan üçlüsüden beklediği desteği göremediğini üstü kapalı ifade etmişti. Ancak Trabzon’un oyun sistemi, Almeida’nın performansını bir kat daha yukarı çıkarabilir. Solda Yusuf, sağda Olcan (tabii kalırsa) ve forvet arkasında Adrian’la birlikte oynaması halinde, geride bıraktığımız sezonda ligde attığı 13 golü, 20’lere kadar taşıyabilir.

fft30mm2958418.jpg

Hugo Almeida, İstanbul’dan ayrılırken yanında sadece arkadaşımız Çağrı

Davran vardı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri