Trabzonspor Sivası yener mi?

LoKuMuM<3

Bayan Üye

Sivasspor-Trabzonspor

Daha önceki fikstür avantajı yazımda da belirtmiştim. Trabzonspor lige Sivas da başlaması bence bir avantajdır.

Çünkü, geçen sezonun son haftalarında iki takım yine Sivas ta karşılaşmış ve Trabzonspor bu maçı farklı kaybederek Şampiyonluktan uzaklaşmıştı.

Bordo mavili futbolcular bu maça intikam gözüyle bakacaklardır. Daha bir mücadeleci kimliğe bürüneceklerdir. Ayrıca, Sivasspor geçen sezonki gücünden daha zayıf, Trabzonspor ise kadrosunu koruyup, futbolcu takviyesinin yanısıra, sistemli ve disiplinli Teknik direktör takviyesiyle de güçlenmiştir.

Sivasspor'un Şampiyonlar ligi ön eleme maçı oynaması da Trabzonspor için bir avantajdır. Yorgunluk ve moral bozukluğu futbolcuları olumsuz etkileyecektir.

Bütün bunları üst üste koyduğunuz zaman Trabzonspor'un bu maçı kazanmasını bekliyorum.

---> Trabzonspor Sivası yener mi?

5 atarız ardımıza da bakmayız.Bu kadar da kesin konuşuyorum:D

trabzon cok iyi bi cıkıs yakaLadı

yeniLEceiğini sanmıyorum

©ﻕΞתς яΞiš;1745335' Alıntı:
Yüksek bir ihtimal Sivas alacak maçı. Yalçın 6 ay göremeyeceğim seni çok üzgünüm :D
Senin bir fenerli olarak bu ihtimalde bulunmana şaşmadım.Genelde sizin ihtimalleriniz tutmaz.Ben yarın sabah yeniden forumda olacağım Alperciğim üzgünüm:D

Sivası son oynadığı maçta çok beğendim. Görüşemezsek yarın hakkını helal et Yalçın'ım malum 6 ay göremeyeceğim seni :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri